Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

woensdag, januari 25, 2006

Keevie & Ik

Gepekeld Kevertje


Om haring of vlees goed te houden voor een lange tijd, wordt het gepekeld. Haringen staan bekend om hun gepekelde uitvoering. En er bestaat ook pekelvlees. Pekelen betekent eigenlijk gezouten of het zouten van iets. Niet alleen voeding wordt gepekeld, de wegen ook, vooral omdat de wegen glad kunnen worden door voorspelde ijzel en vorst. En dus werd vanmorgen Keevie gepekeld.

We reden namelijk achter de pekelwagen vanmorgen en na goed gezoutte wieltjes te hebben, gingen we erlangs... om geheel gepekeld te worden.

Geen vorst die nu nog aan ons komt.
Al is het niet zo goed voor Keevjes lak...

...hoewel... een gepekeld Keevje met uitjes en zuur erbij... hmmm... ik denk dat we maar gauw de wasstraat door moeten!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown