Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

Dance SoulBlues


Titel: Dance SoulBlues / Auteur: Berry de Nijs / Prijs: € 17.50 / ISBN: 905179410x

Verkrijgbaar sinds vrijdag 13 oktober 2006, via Gopher.nl, Bruna.nl en Bruna Overvecht. Of stuur een e-mail aan dance.thebooks@gmail.com.

Over Dance SoulBlues
Wat zou jij doen als je hebt geleerd dat liefde belangrijk is en dat je samen alles zou delen, wanneer je erachter komt dat het meisje waar je van houdt iets vreselijks heeft meegemaakt? Wat zou jij doen wanneer je op het punt staat op jonge leeftijd vader te worden en je eigen vader-zoonrelatie is altijd ongezond geweest? Twee jongens op een belangrijk punt in hun leven en carrière weten dat vriendschap, liefde en muziek sterke wapens zijn, als je ze maar weet te gebruiken op een positieve manier…

Dance, SoulBlues vertelt een verhaal van Joep en Eric. Samen met zeven anderen vormen zij de band Dance. Tegenpolen in uiterlijk en innerlijk, maar op één lijn als het om muziek gaat. Maar niet alleen muziek houdt ze bezig, ook hun verleden, heden en toekomst spelen een cruciale rol. Joep zacht, emotioneel en wat onzeker, Eric stoer, ruw en een rots in de branding, of toch niet?

Alledaagse en minder alledaagse dingen vormen een karakter. Net als verleden en heden. Joep en Eric worden er mee geconfronteerd, precies op die momenten wanneer ze dat het minste uitkomt. Maar toch bewijzen ze iedere keer weer wat ze waard zijn. En dat is iets wat iedereen elke dag weer moet doen.

e-book
Ook verkrijgbaar als e-book voor iPad & Android tablets via Gopher.nl via de volgende link: Dance SoulBlues e-book.

Meer weten?
Kijk dan ook op dance-thebooks.blogspot.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown