Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

zondag, oktober 16, 2011

Crazy Oktober: Heerlijk weekend

Crazy Oktober continues: een update van een paar dagen. Na een wat meer rustige niet zo creatieve start van de week, ging het vrijdag een stuk beter. De zon scheen - is altijd goed - en ik kreeg zowaar mijn column in een keer op papier. Verder veel plannetjes in de steigers gezet voor Lijfblad 2012 en lekker bijtijds naar huis voor een lekker bakkie koffie met Ploon en Papa bij de Hema. Booschappie gedaan, The Voice gekeken... Een normale vrijdag.

Zaterdag dan toch weer vroeg op. Niet alleen voor Bassie - wiens oogontsteking steeds 'leegloopt' - maar ook omdat ik op deze fripse maar zonnige dag naar het Dolfinarium Harderwijk ging met Conno. Hij was door wat treinongemakken wat later dan gepland, maar dat mocht de pret niet drukken. We hadden veel mazzel precies nog naar de shows te kunnen voordat de deuren sloten. Tja... je zit dan wat bovenin, maar dat maakt eigenlijk niets uit. Zo hebben we toch wel alle grote shows gezien. En natuurlijk Orka Morgan gedag gezegd (lang leve de zakdoekjes). Halverwege de dag leek het wel zomer en hebben we ook nog even op het strandje gezeten voordat we weer naar huis gingen.

En dan de zondag. Lekker in bed Nickelodeon gekeken, langzaamaan opgestaan, voor Bassie gezorgd (die lag ook nog op 2 oren) en daarna lekker de zondag gevierd. Bakkie met oliebol bij Ploon, lekker wandelen, beetje geklust in de achterkamer, daarna met Henk het nieuwe Star Trek spel gespeeld, oud papier en plastic weggemikt en natuurlijk So you think you can dance gekeken. Eeeeeen.... aan Bassies Halloween kostuum gewerkt. Al met al een productief weekend! Wacht maar tot volgende week :D

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown