Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

donderdag, september 22, 2005

Langs de lijn

Bekerduel: De weg naar de Kuip

0-4!

Afgelopen woensdagavond was het weer zover: FC Utrecht speelde zijn tweede bekerduel voor het bekertoernooi. Tegenwoordig heet het toernooi de Gatorade Cup, omdat bier eigenlijk niet met topsport mag worden geassocieerd en energiedrankjes weer wel. Maar of het nu Amstel of Gatorade Cup heet, bekerduels zijn altijd anders dan normale wedstrijden. FC Utrecht reisde voor dit duel af naar Hendrik Ido Ambacht, waar ASWH ze opwachtte op hun veld.

Het was heel gezellig - zo hoorde we op de radio en konden we later even in een flits op de televisie zien - want iedereen stond letterlijk langs de lijn. Het had wat weg van zaterdagamateurs. En dat kan ook wel kloppen want ASWH is een amateursclub. Dat ze niet mochten worden onderschat mag duidelijk zijn: ze zijn landskampioen van zowel de zaterdag als de zondaghoofdklasse en staan toch even in de tweede ronde van het bekertoernooi.Toch was FC Utrecht voor ASWH een maatje te groot. De keeper zag zichzelf dan ook vier keer gepasseerd worden door drie FC Utrechtspelers (Fortuné, Nelisse en Keller!). Het derde doelpunt werd namelijk binnen getikt door een speler van ASWH zelf. Hoewel Utrecht veel balverlies leed in de eerste helft, maakte ze het in de tweede helft helemaal goed!

Super! We staan zowaar in de derde ronde van het bekertoernooi! Ik hoop dat de derde ronde thuis is... kunnen we er tenminste zelf naar toe!

Forza!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown