Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

vrijdag, maart 03, 2006

Vakantie!

Dag 1: Dolfinarium Harderwijk


Eindelijk. Ik heb een weekje vakantie. Heerlijk banjeren door de sneeuw met Bas, lekker op de bank hangen en films kijken. Met een muziekje aan verder gaan met schrijven... maar vooral even uitrusten. En daar ben ik vandaag dan ook mee begonnen. In het Dolfinarium!

Morgen ga ik mijn rolletjes wegbrengen, maar dit was ongeveer de sfeer:


Dampend water en heel veel sneeuw! Witte dennebomen en coniferen. Zandpaden bedolven onder een laag sneeuw. De dieren deels in hun sas - vooral de dieren die ijskou gewend zijn of in de genen hebben zitten - of iets minder. Helder water, natte broekspijpen... heerlijk. Ik ben helemaal uitgewaaid, nat gespatterd tijdens de show in de Koepel - want het was rustig en Koekie & Ik konden op de eerste rij zitten - en heerlijk tot rust gekomen bij Myke en Skinny in de Odiezee. En natuurlijk kwam Beach me even gedag zeggen!

Op de terugweg was de sneeuw al bijna verdwenen... al werd het wel ineens veel kouder. Met het zonnetje op Keevs en mijn bolletje op de tergweg reden we naar huis. En van dat zonnetje werd ik wel een beetje rozig. Vooral omdat de zilte zeelucht nog in mijn neus zat.

Bovendien eindigde deze eerste vakantiedag met een potje clix in Beesd.

(Morgen de rolletjes wegbrengen - en hopen dat de kapotte UVfilter op mijn Spiegelreflex die ik pas laat ontdekte niet veel foto's heeft verprutst... anders heb ik nog heel wat te retoucheren...)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown