Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

maandag, november 28, 2005

Oh ja!

Zojuist op de radio: Ajax wil dat Utrecht bestraft wordt voor het minutenlange uitschelden tijdens de wedstrijd. Helaas wordt er niet gerept over het rotjes gooien door de Ajax-supporters op stewards en medewerkers van FC Utrecht die hierdoor gewond raakten, of de tientallen vernielde stoeltjes in het vak…

Ach, we hebben gisteren lekker gewonnen met 1-0. Dat ze in Amsterdam zo slecht tegen hun verlies kunnen, daar kan ik niets aan doen. Het gepiep in de krant over de scheidsrechter ook niet. Weten ze daar ook eens hoe het is om een scheids tegen te hebben. Al had Ajax best mazzel dat Nigel de Jong geen rood kreeg voor het doortrappen op Joost Terol die met een hoofdwond het veld moest verlaten. Of het gezeur van Wesley Sneijder die maar liep te schoppen. Dus… niet zuren heren, maar je verlies moedig dragen. De tijd van het gouden Ajax is voorbij. Men heeft geen immuunstatus meer. Wen er maar aan en kom terug uit de wolken. Ook godenzonen kunnen ineens menselijk worden.

Wat Utrecht betreft: goed gedaan jongens! Ik heb lange tijd niet zo’n spannende wedstrijd met af en toe supermooie momentjes meegemaakt. Op naar de volgende overwinning!

Forza!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown