Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

maandag, augustus 22, 2005

Spannend & Plakkerig

Rood-Wit leger

Gisteren trok het rood-witte leger weer richting de Galgenwaard om de wedstrijd FC Utrecht - AZ te bekijken. Het was een mooie dag voor het voetballen: onze shirts en sjaals plakten al na vijf meter wandelen aan respectievelijk ruggen en nekken. En zo was ook de wedstrijd. Spannend vanaf het eerste fluitsignaal, en erg plakkerig.

Zo leken de AZ'ers met superlijm aan de FC'ers geplakt te zitten. De handjes bleven niet van de rode shirtjes af. Helaas hadden we weer eens een superscheids, zo eentje die kaarten geeft voor spelbederf en kletsen in plaats van voor overtredingen.

Tijdens de wedstrijd werd er nogal veel over gezegd op de tribunes. En wanneer de Bunnikside dan een spreekkoortje inzet tegen de scheids (wat hij verdiende...), dan moet de stadionspeaker (ook nogal een licht in de voetballerij) vooral olie op het vuur gooien. De vorige speaker had meer overwicht...

Helaas mocht het betere spel van onze jongens niet baten. Vooral omdat scheids Bossen 'vergat' van Galen een rode kaart te geven bij enkele zware overtredingen. Maar goed, er is niets meer aan te doen. Alleen dat wij wel lekker de hooligan hebben kunnen uithangen: uitgedost met (nieuw) rood shirt en bandana. En natuurlijk was de grootste Hooligan er ook bij...FORZA! Aankomende zondag is de winst wel voor ons!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown