Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

zondag, september 19, 2004

Op mijn gehoor

Weer ge'zien'

Pascal nà de finale van de Amstel Cup, samen met Jordy ZuidamHet was leuk om vandaag naar de radio te luisteren. Op Radio M werd namelijk het liveverslag van Feyenoord - FC Utrecht uitgezonden. En het was leuk om weer eens te horen (en in mijn hoofd dus te zien) hoe Pascal voetbalt. Tja... om hem écht weer te zien, moet ik wachten tot FC Utrecht - Feyenoord... maar da's pas na de winterstop geloof ik. Ook al vraag ik aan iedere Feyenoorder die ik ken (mijn oom, collega van de opmaakstudio, nichtjes) hoe hij voetbalt en offie zijn best wel doet, het is toch fijn om het weer eens te horen of te zien.

Het commentaar bevatte trouwens veel de naam van Pascal: 'De corner van Bosschaart', 'En dan kan Feyenoord gevaarlijk worden, dankzij een pass van Bosschaart' of 'Bosschaart controleert de bal', maar dat kan ook bijna niet anders, want hij is ook bij Feyenoord een ontzettend goeie speler op het middenveld. Ook vermeldde René van der Berg (Radio M), dat Pascal deze wedstrijd zo graag wilde spelen. Kan ik mij voorstellen, zo tegen je ouwe club.

Maarre, Pascal, die overtreding op Douglas, dat kon toch eigenlijk niet hè? Aan de andere kant: met die actie zie ik je vanavond waarschijnlijk wel op Studio Sport.

By the way: baal je er erg van dat je met 0-3 verloren hebt van je ouwe club?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown