Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

donderdag, oktober 27, 2005

Drie V's te veel

Bekerduel: De weg naar de Kuip

Geen bekervoetbal meer

Ik dacht gisterenmiddag nog, na het aanhoren van de vorige bekerduels waarbij respectievelijk 10 en 4 maal gescoord werd, dat we gisteravond voor iedere V in VVV Venlo een doelpunt zouden scoren. Maar helaas deed FC Utrecht dat niet. Op een enkele hardwerkende speler na (Dave v/d Bergh had een Dirk Kuyt-avond), was het elftal om te huilen zo slecht.

Toch bleven we als publiek zijnde er schreeuwend en zingend achterstaan. Helemaal nadat we in de tweede helft snel de gelijkmaker scoorden. Het geloof was terug en meer kabaal volgde. Helaas mocht het niet baten: onze boosheid en gedrevenheid inspireerde blijkbaar niet tot goed of beter voetbal. Achteruit leunen op de zeer slappe verdediging en vandaar uit zien te counteren, dat was de tactiek. Maar dat is geen tactiek voor de FC. Daarbij maakte Foeke een paar vreemde wissels, liep de verdediging te slapen waardoor Grandell toch twee goals om zijn oortjes kreeg (hij wordt altijd afgerekend op zijn blunders, maar hij keepte verder hartstikke goed gisteravond!).

Eigenlijk hadden we bij het begin van de wedstrijd al kunnen weten dat we de hindernis naar de volgende ronde niet zouden halen. En eigenlijk wisten we dat vorig jaar al: FC Utrecht mag geen bekers meer winnen, want dat is slecht voor het imago van de zogeheten topclubs. Dus wie vormde, naast VVV en FC Utrecht zelf, de grootste hindernis van gisteravond? Juist, Man of the Match: Luinge.

Hij floot inconsequent en onthield een paar zuivere penalty's. Maar dan nog. Een slechte scheidsrechter kun je negeren, wanneer je zelf een heel stuk beter voetbalt en die ballen gewoon in het netje schiet. En daar hadden we kansen genoeg voor, helaas bleven ze onbenut.

Jongens, volgend jaar beter. En nu je stinkende best gaan doen in de competitie... anders gaat het seizoen nog slecht aflopen ben ik bang...

Forza!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown