Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

zondag, december 19, 2004

Brrrrr

WinterSTOP

Het is zover! De winterstop van de Eredivisie is ingegaan vandaag. En hoe! Het was een superkoude dag in Stadion Galgenwaard. Een echte winterse dag, dat wel, met veel zon en een koude frisse vrieswind. Helaas hadden we weinig profijt van de verwarming: de wind woei de warmte steeds weg.... Dus dat was bibberen. En de wedstrijd was ook niet echt iets om warm van te worden. Veel kansen die niet werden afgemaakt. Bijna doelpunten van tegenstander FC Den Bosch, bijna doelpunten van FC Utrecht. Maar gelukkig trapte Hans van de Haar de bal binnen in de tweede helft waardoor wij wonnen met 1-0. En daarmee gaan we als vijfde van de ranglijst de winterstop in. Na de feestdagen gaan we ons weer opmaken voor de tweede helft van de competitie én dan begint voor FC Utrecht wederom de Amstelcup. Het belooft een roerende tijd te gaan worden qua voetbal... maar nu gaan we allemaal even bijkomen van alle spanningen. Het teleurstellende Europacup avontuur uit ons systeem gooien en met frisse zin weer aan de slag. Ik voel een Amstelcup finale aankomen!

Forza Utreg!

PS: niet te veel oliebollen eten hoor jongens... want dat moet er in januari ook weer allemaal af!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.