Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

zaterdag, februari 17, 2007

Lief

Sneeuwitje

Vandaag ging na een veel te lange winterstop eindelijk het Dolfinarium weer open. Eerst wist ik niet of ik zou gaan, maar toen van de week dinsdag mijn Spetterpas binnenkwam, wist ik het eigenlijk al. En na zo'n lange winter, verlangde ik eigenlijk wel weer naar een dagje in de wind, bij het water en de dolfijnen. Even uitwaaien, kop leegmaken en tot rust komen.

Dus Keev & Ik gingen eerst fotorolletjes halen om vervolgens weer naar Harderwijk te rijden.

Het was wederom niet voor niets. Ik heb al mijn kleine vriendjes weer gezien. Kite kwam zelfs Koekiemonster een knuffel geven (daarover kun je binnenkort meer lezen op zijn Cookie Report), en Beach kwam even naar het raam om mij gedag te komen zeggen. Ik heb in mijn eentje bij de haaien en roggen gezeten en een hondshaaitje uitvoerig over zijn kopje en kinnetje gekriebeld en gelachen om de Stellers die weer allerlei kinderen en volwassenen nat aan het spuiten waren. In Fort Heerewich waren weer opgevangen bruinvisjes aanwezig en er is een nieuwe tribune gebouwd op de Walrussenwal. Bovendien was het prachtig weer. Dus wat wilde ik nog meer?

Eigenlijk niets, maar vandaag heb ik wel zo iets bijzonders gezien! Bij de zeehonden op het Wad was een kleintje geboren. De kleine Amy (van 12 februari) lag heerlijk op het strand - onder toeziend oog van moeder Charlotte - maar je moest wel heel erg goed kijken om haar te kunnen zien... ze had namelijk haar sneeuwwitte vachtje nog aan. Zo puur en prachtig! Ik heb moeder Charlotte wel even toestemming gevraagd om fotootjes te maken, en dat kreeg ik, want ze negeerde me vervolgens volkomen.Zucht... het was een heerlijke dag. Ik heb genoten. En als je Amy nog in een witte vacht wilt zien, dan moet je snel zijn... over twee weken heeft ze deze al niet meer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown