Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

vrijdag, juni 16, 2006

vakantie, dolfijn

Baby Sitka en Lieve Lotje

Hoewel ik nog zit na te genieten van de tweede gewonnen wedstrijd van ons oranje, ben ik ook nog steeds aan het genieten van mijn dagje Dolfinarium, afgelopen woensdag. Half Nederland werd natgeregend, maar papa en ik liepen in een brandend zonnetje, af en toe wat druppels - van die dikke, waar je eigenlijk niet nat van wordt - en een beetje wind.

We hebben ons prima vermaakt met de zeeleeuwen, waarvan Lotje zeker de show steelde, alleen al door naar ons te kijken. En er was een Steller Zeeleeuw geboren, Sitka, op 9 juni. Ze was vijf daagjes oud en luisterde goed naar haar moeder. Net als de andere volwassen dieren overigens, die maar uit voorzorg bij haar uit de buurt bleven.

Ook hebben we naar de dolfijnenshow gekeken, zowel binnen als buiten. Buiten heb ik Beachie gedag gezegd, en foto's van hem gemaakt, terwijl hij weer even zijn blik over mij liet glijden. En natuurlijk even bij de hobbeldebobbelshow van de zeehondjes stilgestaan.

Zelf vond ik het erg leuk om de gevorderde presentatie van de bruinvisjes te bekijken. Dat was nog lachen, want de tribune bestaat uit staanplaatsen, omdat je anders nooit in het bassin kan kijken. Dus papa en ik zoeken een plaatsje uit, worden we eerst door een oude man weggebonjourd, doe ik een stapje opzij en word ik uitge-hee-hee-hee-d door een andere man. Daar wij daar niet van gediend zijn - en onze uitleg over staanplaatsen tegen de parasol was gericht - hebben we een mooier plaatsje gevonden. Wat trouwens erg leuk was, was dat de trainers iedereen uitnodigde op de trappen te komen, juist, staan. Heheheh.
1 opmerking:

  1. Hoi Berry ik dach ik kom nog eens op je site piepen. dol-fijne uistap was het he, alleen jammer van die héhéhe-meneer.
    Ik ken dat soort mensen al te goed; ze willen het beste voor zich en als eerste aan de beurt komen. Aan mijn IKEA-balie zijn de klanten mekaar altijd met de ellebogen aan het porren om erst geholpen te worden. Naar is dat!
    veel groetjes en hopelijk morgen een hele leuke dag, groetjes van inge.www.ikhouvankoen.skyblog.com

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown