Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

vrijdag, december 23, 2005

Kerstmarkt, nu in Zwijndrecht

De UkiUkikerstmarkt in Zwijndrecht is weer enorm succes. Broerlief en ik hebben het hartstikke druk en gezellig. De hele dag horen we leuke - en minder leuke, maar niet Wham of die van de cavalerie die moet stoppen - Kerstliedjes in verschillende uitvoeringen. Er staan over het hele winkelcentrum heen kerstbomen en andere versieringen. We kunnen bij de brasserie lekker eten (de snackbar van gisteravond was geen succes) en natuurlijk naar de wc.

Gisteren en vandaag hadden we een lange koopavond. Maar gisteren was ik veel vermoeider dan vandaag. Ik had dan ook afgelopen nacht beter geslapen. De mensen zijn gezellig, onze kraam is mooi en brengt bij menigeen een lach op het gezicht. Kortom, het is heel erg leuk.

Morgen nog een dagje. Die zal zo om zijn, aangezien we twee dagen tot negen uur hebben gestaan en morgen maar tot vier uur. Dat schelen er eventjes vijf!

Maar het hindert niet. Wij hebben het super naar ons zin. En ookal klagen de meeste andere kraamhuurders dat ze scheel zien, wij niet. En je kunt niet eens sjagrijnig worden met een kraam vol grappige, schele en lieve gezichtjes.

Nog maar één dagje dus en dan...dan is het Kerst!Meer weten over waar de markt is? Of gewoon meer weten over UkiUkies en dergelijke? Kijk dan even op HenksUkiUki. Je weet namelijk nooit wanneer je een leuk, origineel cadeautje nodig hebt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown