Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

donderdag, juli 22, 2004

Keevie & Ik

120 in de mist

Als je vanmorgenvroeg de weg op moest, zoals Keevie & Ik naar mijn werk, dan heb je de dichte tot zeer dichte mist wel gezien. Vooral Midden Nederland had er mee te kampen. Maar ook slecht rijgedrag was iets waar veel automobilisten mee te maken hadden vanmorgen.
Op de een of andere manier schrikt slecht zicht niet af en wordt er gewoon 120 tot 130 kilometer in het uur gesjeest. Waardoor ze ineens achter je opdoemen uit de mist.
Daarbij vergeten veel automobilisten dat je ook je verlichting aan moet doen. Een enkeling reed al met een mistachterlicht.
Keevie had zijn lampjes aan en zijn snelheid gematigd. En dat scheelde toch wel in de vermoeiende rit die we moesten afleggen. Want wat veel automobilisten vergeten is dat met 120 in de mist, je concentratievermogen wel heel erg goed moet zijn om dat lang vol te kunnen houden.
Nou, dan maar wat later aankomen door langzamer te rijden. Ach, wat heet later, in plaats van twee over acht was ik hier elf over acht... zoveel later is dat niet, wanneer je bedenkt dat ik pas op half negen hoef te beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown