Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

donderdag, april 18, 2013

Bomen vol brood en appels voor Kyan

Wat is het toch heerlijk dat de lente nu echt is aangebroken. En dankzij het lekker zonnetje mag olifantje Kyan nu steeds langer lekker buiten spelen. Natuurlijk onder toeziend oog van zijn moeder Indra. Om dit te vieren hebben de verzorgers brood en appels aan de bomen gedaan, zodat Kyan, Kyna en de andere olifanten iets te snoepen hebben. Hoe ik dat weet? Ik ontving zojuist het volgende persbericht van Dierenpark Amersfoort:

Bomen vol brood en appels: olifantje Kyan viert de lente in DierenPark Amersfoort

Het zonnetje schijnt, de temperatuur begint eindelijk te stijgen en bomen komen tot bloei. Deze week is het voorjaar echt begonnen en kunnen olifantje Kyan en zijn familie langer naar buiten. Om Kyan's eerste lente in te luiden, plaatsten de dierverzorgers vandaag zelfgemaakte brood- en appelbomen bij de olifanten van DierenPark Amersfoort.
'Er hangt brood in die boom,' roept één van de kinderen die bij het Rijk der Reuzen van DierenPark Amersfoort staat te kijken. Niet veel later komt olifantje Kyan met zijn familie naar buiten en loopt de kudde rechtstreeks op de wonderbomen af. Zo wordt de lente met veel plezier verwelkomd.(foto: Dierenpark Amersfoort)

Binnenkort maar eens een kijkje nemen bij de kleine snuffel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown