Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

woensdag, juli 04, 2007

Keevie & Ik

Afdakje

Het regende zo afgelopen maandag dat ik maar besloot ónder Keevie te gaan schuilen...


Foto: Wouter van Kuilenburg, Autobedrijf van Kuilenburg

Nee, eigenlijk zit het zo. Afgelopen maandag - we schrijven 2 juli - bracht ik Keevie naar de garage voor zijn grote beurt en APK. Met in mijn achterhoofd dat ik wel een belletje zou krijgen dat alles in orde was en ik hem weer op kon komen halen.

Dat belletje kwam. Maar niet dat hij weer klaar was om met mij rond te touren. Nee, of ik even langs wilde komen, want er zat roest op de bodemplaat en Wout wilde mij dat even laten zien. Maar... Keev was niet door de keuring.

Direct schoten er allerlei doom-scenario's door mijn hoofd. Want was ben ik zonder Keevie? Gewoon 'Ik'. Niet bijzonder om een weblog naar alleen het woordje voor jezelf te vernoemen. Zie je het al voor je? Ik en andere verhalen. Tja, de meeste 'andere verhalen' gaan al over mij zonder Keevie.

Dus ik gewapend met een zakdoekje in mijn broekzak en pappa aan mijn arm naar de garage toe om te horen wat er was met mijn toet toet.

Gelukkig viel het best mee. Althans, het is aardig wat roest maar Wout heeft me verzekerd dat hij het op een goede manier kan maken. En hij maakte wat fotootjes voor de plaatwerker om met hem over de prijs te kunnen overleggen. En daarna maakte hij een fotootje van mij, onder mijn Keevie. Die daarna mee mocht naar zijn eigen hokkie.

En weet je... het was de eerste keer dat ik de onderkant van mijn Keevje zag. En dat was eigenlijk best wel erg leuk.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown