Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

zondag, november 12, 2006

KNVB Beker 2006-2007 2

KNVB Beker 2006-2007

Op weg naar De Kuip, deel 2
Obstakel 2: Rijnsburgse Boys

Je hebt pas gewonnen als het laatste fluitsignaal klinkt. En dat gold ook afgelopen donderdag 9 november. Het vertrouwen van Utrecht - ook van de supporters - was redelijk geknapt na de vertoning tegen Twente afgelopen zondag. Het bleef wellicht 0-0, maar het niveau was om te huilen zo slecht. Dus donderdagavond was het tijd voor revanche. En omdat er een lage opkomst was verwacht, zaten we ditmaal achter het doel. Ook eens leuk, maar voor je oriëntatievermogen zwaar lastig!

Opvallend was dat een aantal spelers op de bank mochten blijven, later werden deze toch ingezet. Ik doel hier onder andere op Kopteff. Ook opvallend was het dat we - hoewel we met 1-0 voor kwamen in de eerste helft - nog niet super speelde, maar dat het in de tweede helft in ene ging lopen, omdat Foeke 2 spitsen inbracht en overging op het 4-4-2 systeem.

Uiteindelijk gingen we met de buit en een goed gevoel naar huis. Het resultaat? 5 tegen 0. En dat is een heel lekker gevoel.

Dat betekent dat we binnenkort horen wie onze nieuwe tegenstander is, maar dat we pas na de winterstop weer verder hoeven te voetballen. Oftewel: we overwinteren in het Bekertoernooi! En dat is gewoon fantastisch!


De opkomst om 20.00...

...en de knuffel na afloop!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown