Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

vrijdag, mei 05, 2006

Heet dagje Dolfinarium

Feeling hot, hot, hot

Als de walrussen, steller zeeleeuwen en zeehondjes voor mij verstaanbaar hadden kunnen zingen, dan hadden ze gezongen: feeling hot, hot, hot. Maar waarschijnlijk hadden ze dat zelfs niet over de lipjes kunnen krijgen.

De dolfijntjes schenen er niet zoveel last van te hebben. Zij spetterden en spatterden er lustig op los. Op eentje na, althans, onder water. Deze dolfijn hing lekker rond bij de afscheiding tussen de twee wateren naar de buurtjes te loeren. Later kwam hij (of zij) lekker bij mij aan het glas liggen... wat een schatje heh.Ik heb in ieder geval heerlijk genoten! Het was megadruk in het Dolfinarium, dus heb ik maar geen shows bezocht: de mensen stonden nogal opelkaar gepakt. Nee, ik heb lekker rondgesloft, foto's gemaakt van dolfijntjes en zeerobben, haaitjes en roggen en ik heb de grootste kleine grijze haai geaaid. Heerlijk.

En om twee uur met mijn raampje open en muziekje lekker aan teruggereden naar huis. Fotootjes weggebracht en tadaa... daar zijn ze alweer!

Ik kan er weer tegen hoor, na zo'n warm, vakantiedagje!

1 opmerking:

  1. O, en wie graag wil weten wie deze dolfijn is op de foto... ik heb het even nagezocht in mijn archief en kan met blijdschap melden dat het mijn vriendje Beachie is!

    Liefs, Ik

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown