Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

zondag, februari 20, 2005

Bar en boos

Slecht

FC Utrecht - Feyenoord. Daarom kwamen wij supporters bijeen in de Galgenwaard vanmorgen om half één. De KNVB had het dan toch voor elkaar: Foeke Booy moest plaats nemen op de tribune. Deze twee ploegen samen op het veld belooft meestal een leuke wedstrijd te worden. ALthans, op papier.
In werkelijkheid was de wedstrijd tussen de nummer vijf en vier van de Holland Casino Eredivisie geen mooie wedstrijd. Op de eerste tien minuten na dan. Toen werd er gevochten om de bal en leek het alsof beide ploegen gingen voetballen vanmiddag. Dus FC Utrecht én Feyenoord. Maar beide hielden daar na de lucky 1-0 (Castelen weet nog steeds niet hoe hij die gemaakt heeft met zijn knie) mee op. Utrecht maakte wat kansen, maar benutte ze niet. En ja, daar win je het niet mee. Wat mij zwaar tegenviel waren de vele schoppartijen waar de Feyenoorders op terugvielen. Vooral nummertje 10 die heerlijk bij Tim op zijn benen sprong. Het leek of hij hem in zijn kruis trapte, wat een algeheel meevoelend 'oef' ontlokte bij alle mannen op de tribune (dus dat was wel weer even grappig, voor mij dan, niet voor de rollende Tim). Net op Studio Sport werd er gelukkig even bij stilgestaan. Ik hoop dat de KNVB dat ook nog even doet. Want hij had door kunnen springen in plaats van te landen op onze Tim. Voor de rest maakte Dirk Kuijt (ex-FC Utrechter, dus hij mocht het eigenlijk wel een beetje..., bovendien is hij nog steeds een beetje van 'ons', zoals mijn voorbuurman voor aanvang stelde: 'Dirk loopt aan de verkeerde kant') de 2-0 in de tweede helft. En daar bleef het dan bij. Het was koud in het stadion en de jongens deden niet genoeg om het vuur aan te wakkeren. In ieder geval werd het niet weer een zevenklapper (zoals de Feyenoord aanhang maar bleef scanderen), want nogmaals wij hebben Sander Keller, maar als de Rotterdammers hun middenveld over blijven slaan, tja... dan komt het niet goed hè.
Dus geen zeven, helaas verloren, maar we vergeten het maar verder gauw. Volgende week weer een wedstrijd: nieuwe ronde, nieuwe kansen. En vijfde blijven op de ranglijst is ook super!

Forza!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown