Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

donderdag, mei 19, 2011

SOS Dolfijn: wie helpt er mee?

Dit is een origineel persbericht:



Fansite Dolfinariumweb start donatieactie voor SOS Dolfijn
HARDERWIJK – Dolfinariumweb.nl, de fansite van het Dolfinarium in Harderwijk zet dit jaar een grote donatieactie op voor het opvangcentrum voor kleine walvisachtigen SOS Dolfijn. Het opvangcentrum wil graag haar educatieruimte opnieuw inrichten en hier is geld voor nodig. Het opvangcentrum SOS Dolfijn, dat zich naast het redden van kleine walvisachtigen ook richt op de educatie over bruinvissen en de opvang van kleine walvisachtigen, wil graag haar educatieruimte opnieuw inrichten. De fansite van het Dolfinarium in Harderwijk wil met een actie voor en door leden, schenkingen vanuit meetings en een online veiling geld inzamelen om deze educatieruimte voor SOS Dolfijn mogelijk te maken.

Het opvangcentrum dat zaterdag 7 mei haar twintig jarig jubileum vierde was tot 2004 een onderdeel van het Dolfinarium. Na 2004 werd het opvangcentrum een zelfstandig stichting en is sindsdien afhankelijk van eigen inkomsten en giften.
In het twintig jarig bestaan zijn al meer dan 140 bruinvissen opgevangen door de inzet van een professioneel team medewerkers en vrijwillegers.

De website Dolfinariumweb.nl die zich ook wel ‘de eerste echte fansite van het Dolfinarium Harderwijk’ noemt is een initiatief van vaste bezoekers en geeft de geïnteresseerde of vaste bezoeker net dat stukje extra informatie over het enige zeezoogdierenpark in Nederland. Geïnteresseerden kunnen hier het nieuws volgen, interviews en speciale artikelen lezen en foto’s en video’s bekijken.

Leden hebben de beschikking over een forum waar zij kunnen discussiëren over het park, deelnemen aan ledenmeetings en nu dus ook hun eigen actie voor SOS Dolfijn kunnen opzetten.
Het lid dat met zijn/haar actie het meeste geld ophaalt mag dan ook een ochtend een kijkje achter de schermen nemen bij SOS Dolfijn.

Draag jij SOS Dolfijn een warm hart toe? Wordt dan donateur! Op www.sosdolfijn.nl kun je meer lezen. En ben je fan van Dolfinarium Harderwijk, neem dan ook eens een kijkje op de fansite! Mij vind je er in ieder geval terug!
Nu eens een leuke inzamelingsactie bedenken...



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown