Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

dinsdag, mei 17, 2011

Dolfinariumweb Meeting 14-05-2011 Allwetterzoo Münster

Afgelopen zaterdag was het weer zover: de ledenmeeting van Dolfinariumweb. Nadat ik twee leden 's morgens vroeg op Utrecht Centraal had opgepikt, reden we met zijn drietjes naar Duitsland. Dit keer was de meeting niet in Harderwijk, maar in de Allwetterzoo in Münster. Vandaag gingen we namelijk op bezoek bij Kite, Rocco, Palawas en Nando in het Delphinarium.



Na de presentaties van de dieren om half 12 in het Delphinarium besloten we eerst een kijkje te nemen in de rest van het park. Heerlijk hangen bij de tijgers, chillen bij de pinguïns, lachen om de zeehonden, beetje griezelen bij de reptielen... en toen was het tijd om de presentatie van 2 uur in het Delphinarium bij te wonen, want daarna kregen we een speciale rondleiding.



En die was zeer speciaal. Oog in oog met een zeeleeuw die letterlijk 10 centimeter naast je zit. En zo dichtbij de dolfijnen dat je ze bijna kon aanraken. Maar omdat ons was gevraagd dat niet te doen, heb ik me ingehouden - al was de verleiding wel erg groot, moet ik eerlijk zeggen. Sandra - de trainster - vertelde alles wat we wilden weten over de dolfijnen en zeeleeuwen, terwijl we alles mochten bekijken (ook achter de schermen) en daar de dieren mochten fotograferen, zoveel we wilden. Rocco, Kite, Palawas en Nando hadden het super naar hun zin, ze waren vooral aan het spelen en ons aan het natspatten en heerlijk de aandacht aan het trekken. En dat leverde heel mooie plaatjes op.



Na de rondleiding hebben we nog de laatste presentatie van de dag bekeken om dan toch op huis aan te gaan... Met zijn vijven dit keer teruggereden naar Utrecht Centraal. Het was nog een beetje druk onderweg, maar zeker heel gezellig in de auto. Het was echt een heel bijzondere, supergezellige dag! Dat moeten we snel weer doen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown