Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

woensdag, december 01, 2010

Dolfijne SintShow 2010

Afgelopen zondag was het zover: kleine Henk en Tante Berry gingen naar de Dolfijne SintShow in het Dolfinarium. Daar werden we ontvangen door een swingende Pietenband waarbij we heerlijk hebben staan dansen - ook om warm te blijven - om vervolgens een plekje te gaan zoeken in DolfijnDomijn (voorheen De Koepel) waar de show plaats zou vinden. Nou, dat plekje was uiteraard zo gevonden: derde rij, midden voor het water, aan de trap, met zicht op de stoel van Sinterklaas.



DolfijnePiet - ook al te zien bij de intocht van Sinterklaas in Harderwijk - was onze gastheer vandaag. Maar het was wel moeilijk om Hop Hop Hop, we zitten nu rechtop uit te zingen, aangezien Regelpiet de boel steeds door de war kwam gooien. Uiteindelijk werden zowel de Dolfijnen als Sinterklaas gevonden - hij was onderweg - en kon het grote feest echt beginnen.



Natuurlijk werd Sinterklaas zingend, springend en dansend onthaald. Maar nadat Sint zijn plaatsje op zijn stoel had gevonden, moesten de Zwarte Pieten natuurlijk ook nog ergens zitten. Gelukkig was er naast ons nog een stoeltje vrij. Kleine Henk vond het prachtig dat Zwarte Piet naast hem kwam zitten en kletste meteen honderd uit! Vooral dat de Nachtmerrie niet echt eng is - het is maar een trainer hoor, Piet - en dat de dolfijnen hem wel weg gaan jagen - het leukste is als die waterstraal hem het water in spuit -. Sinterklaas wilde graag de Droomshow zien, die dit jaar de nieuwe show vormt in DolfijnDomijn. En dat kon natuurlijk, want het was tenslotte het feestje van Sinterklaas!



Na de show kon het feestje buiten nog volop worden voortgezet. Met natuurlijk Pepernoten en een leuk fotootje. Bijvoorbeeld met Pakjes Piet en natuurlijk met Sinterklaas!



Het was weer hartstikke leuk. Het was koud, maar zonovergoten en vooral echt een groot feest. Laat Pakjesavond maar komen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown