Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

woensdag, januari 16, 2008

Keevie & Ik

Stróooommmmm part 2

Zo, we hebben weer stroom! Nee, er was niets met Keevie deze keer... alhoewel...

Vanavond ging ik na mijn werk sporten bij de Fitness First in Stadion Galgenwaard. Het was lekker rijden ernaartoe, vervolgens sta je altijd een kwartier op de afslag en bij het oversteken naar de parkeergarage te wachten, maar ach, ik was toch ruim op tijd. Keevje geparkeerd in een zeer drukke parkeergarage, die nogal tochtte door de aanbouw aan de andere kant...

Ik was ondanks het oponthoud nog vijf minuten te vroeg voor het ophalen van mijn Bodyjam kaartje, dus snel omgekleed, kaartje opgehaald en daarna rustig wachten op de rest. We hebben namelijk een heel leuk cluppie, met een vrolijke lerares die heel goed en mooi kan dansen.

Hebben we even naar haar staan kijken op Mtv (jawel, bij de Les Mills Bodyjam lessen!) en daarna zijn we aan Bodyjam nummero 43 begonnen. Gave muziek, leuke danspassen, moeilijke draai en ja... wederom weer heel leuk en aanstekelijk! Daarna lekker een warme douche genomen, haren in tig knotjes gedraaid (de snelle versie van krullen zetten, omdat ik geen zin had in de droogkap en krulspelden) en hup... de auto weer in. En zoals altijd bel ik dan even met papa dat ik eraan kom.

Ik had al een sms dat Overvecht geheel zonder stroom zat en aan de telefoon zei hij het nog een keer. Het mobiele netwerk was net zelfs geheel overbelast...! Nou, ik in Keev en de snelweg maar genomen. Rij ik bij het Tuincentrum toch echt compleet het stikkedonker in! Je kon geen hand voor Keevjes koplampen zien en de verkeerslichten lagen er ook allemaal uit. Daarbij was het een beetje vochtig buiten... heel spooky!

Vooral op het gevoel ben ik met Keev naar de garage gereden om vervolgens zo snel mogelijk naar huis te lopen. Jaja, als het zó donker is, kan ik gewoon heel slecht zien met mijn nachtblindheid. Ik was ook erg blij dat ik thuis was.

Hier was het overigens heel gezellig: papa had na lang zoeken de doos met waxinelichtjes gevonden en enkele grote borden volgezet met kaarsjes. Zo konden we toch nog iets zien... Vervolgens was het wachten geblazen. Maar... zoals je merkt, doet alles het weer. En ach, ik heb me met mijn Nintendo DS ook zeer vermaakt ;-).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown