Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

vrijdag, augustus 27, 2010

Utereg me cluppie gaot Europa in!

Want WE hebben gewonnen!


Na vorige week hadden de niet FC Utrecht fans er een hard hoofd in. Want op donderdag 19 augustus verloren onze jongens met slechts 2-0 van Celtic in Schotland. De Schotten dachten dat ze gewonnen hadden, maar gisteravond 26 augustus 2010 moesten ze eerst nog twee maal drie kwartier overleven in een kolkend Galgenwaard. Want uit spelen bij FC Utrecht is voor iedereen lastig...

Zo ook voor de Schotten. Utrecht heeft ze van de mat gespeeld en de Europese droom werd werkelijkheid. 'Onze' jongens maakten maar liefst 4 doelpunten! Twee in de eerste helft (penalty's koelbloedig ingetikt door Ricky van Wolfswinkel). In de tweede helft werd er bijna direct na rust de 3-0 gescoord dankzij een prachtige actie van Assare die bij Ricky voor de voeten kwam (hattrick!). En toen werd het spannend, want ze moesten het vast houden, ze konden zich geen foutjes veroorloven en het publiek zorgde daar ook wel voor. Dik kippenvel, schreeuwen, juichen, klappen, zingen, springen... we hebben het allemaal gedaan om als twaalfde man op het veld te intimideren en te inspireren. De Schotten hielden geen stand en een prachtig - maar dan ook echt een prachtig - schot van Barry Maguire maakte de avond helemaal af. 4 tegen helemaal niets voor Celtic.



Wat een avond... wat een feest... en die regen? Ach, geen last van gehad op de terugweg. Tja, regen maakt nu eenmaal het beste los in FC Utrecht en bij de supporters!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown