Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

maandag, januari 18, 2010

Nachtelijk ritje...

Keevie is verhuisd. Naar een loods vol andere luchtgekoelde VW's. Na het overlijden van mijn opa was Keev namelijk zijn garagetje kwijt wat vele mooie sneeuwplaatjes opleverde. Maar een ingesneeuwd Keevje is eigenlijk geen doen. Vooral niet als je hem wil laten opknappen - lees: ontroesten! - dus was het tijd voor een nieuw huis. En die hebben we gevonden!


Keevie in de sneeuw... een mooi gezicht!

Maar... Keevje rijdt ook niet echt meer, dus hadden we wat luxer vervoer nodig. Gisteravond is hij opgehaald om te verhuizen. En Keevjes vinden het eigenlijk ook best wel leuk om eens niet zelf te rijden en dus om gereden te worden. De autoambulance - zoals dat zo mooi heet - arriveerde gisteravond om stipt 8 uur om Keevje op te laden. En dat ging echt heel soepel en veel sneller dan ik had gedacht!Keevie op de autoambulance! Spannend om hem zo een andere auto opgelierd te zien worden!

Nou en daar gingen we dan: op naar het nieuwe onderkomen van Keevie. De autoambulance reed lekker door, en we hebben de hele weg tegen Keevs kontje aangekeken terwijl hij een meter boven de weg leek te vliegen! Al snel waren we op de plaats van bestemming, waar we door Keevs 'landlord' werden opgewacht. Keevie werd secuur afgeladen en mocht heel even buiten wachten, totdat hij naar binnen mocht. Zijn nieuwe huis is voor de luchtgekoelde VW liefhebber een waar paradijs waar aan prachtige bussen en Kevers wordt gesleuteld en gewerkt. Echt schitterend!
Een lekker bakkie koffie, wat kletsen en muziek later hebben we Keevie naar binnen gehaald. En daarna heerlijk toegedekt onder zijn slaapzak!


Links: oud & nieuw bril & Mexicaan. Rechts: Slaap Lekker Keevie!

Gelukkig staat hij nu weer heerlijk droog bij liefhebbers van VW's! En nu maar sparen om zijn roestplekken te gaan herstellen en hem weer helemaal rijvaardig te maken!
Op naar de nieuwe (klus)avonturen van Keevie & Ik!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown