Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

woensdag, februari 04, 2004

Cup fighters!

Live in Galgenwaard

Vanavond is het weer zo ver! Ik mag eindelijk weer naar de Galgenwaard, want FC Utrecht speelt vanavond in de kwartfinale van de Amstel Cup tegen Heracles. Aangezien ik de eerste thuiswedstrijd heb gemist, omdat ik in Oostenrijk zat, ben ik wel blij dat ik 'onze' jongens weer live kan zien.

Om een beetje weer op de hoogte te zijn van het reilen en zeilen van de club (okay, ik was op vakantie ook op de hoogte van de uitslagen) heb ik de nieuwsberichten op de website van FC Utrecht even zitten lezen. En wat kwam ik daar tegen? Het feit dat FC Utrecht is uitgeroepen tot 'koning van de corner'. Een titel die ze zeker verdienen. En ik durf dat te zeggen, omdat ik iedere keer in het stadion zie hoe gevaarlijk deze zijn. Maar als de gehele FC koning is, dan zijn de prinsen Pascal en Stefaan, omdat deze de meeste corners nemen.

En over Pascal gesproken, ook over hem werd gerept op de website. Ze citeren uit een artikel van de Sport International (dat ik inmiddels heb aangeschaft):
Pascal Bosschaart gaat onder meer in op de geruchten over zijn toekomst. 'Er zijn allerlei verhalen ontstaan, tot en met Manchester United! Kom op zeg, wie ziet míj daar nou tussenlopen!? In de winterstop werd ik al naar Feyenoord geschréven Natuurlijk heeft die club mijn voorkeur, ik wil graag hogerop. Op dit moment is alles nog onzeker, alleen dat mijn contract met FC Utrecht nog een jaar doorloopt.

Pardon? Hij ziet zichzelf niet bij Man United spelen? Aan de ene kant ben ik blij dat hij niet gaat... we kunnen (lees: ik kan) hem helemaal niet missen. Jawel Pascal, zo goed ben je wel. Niet zo bescheiden. In ieder geval zou je eens voor Oranje geselecteerd moeten worden. Lijkt me voor jou helemaal top!

Ik hoop dat vanavond weer een feest wordt en dat 'we' winnen.
Succes jongens!

Forza Utreg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown