Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

maandag, juli 28, 2014

Thomas & Tante Berry ontmoeten Prince de dolfijn

Hieperderpiep Hoera! Thomas is 5 juni 6 jaar geworden. En dat betekende dat dit jaar Thomas aan de beurt was om met Tante Berry een dolfijn te gaan knuffelen. Twee jaar geleden ging grote broer Henk hem voor toen wij samen Lya gingen ontmoeten. Tuurlijk was hij mee om naar zijn broertje te kijken. En heel erg mee te genieten. Want tja... zo'n dolfijn ontmoeten is natuurlijk heel spannend!Het programma begon pas om kwart voor 3 en dat was precies het moment dat het Dolfinarium getrakteerd werd op een hoosbui. Alles was blauw, behalve boven de Odiezee. Dat betekende wachten... en nog meer wachten... en nog meer wachten... en uiteindelijk werd het droog. Het drupte nog een beetje, maar Tante en Thomas vonden dat niet erg. Die kleine wilde zo graag naar het vlot toe! Dus we zouden sowieso als eerste gaan. Tante mocht eerst - zodat hij even kon afkijken. En wie had ik uiteindelijk aan mijn hand? Juist, de ontzettend mooie Prince! Puur genieten om deze lieverd te mogen knuffelen. Bij het kroelen over zijn hoofd maakte hij allemaal gezellige klikgeluidjes!
En ja, daarna was Thomas aan de beurt! Je kan op de foto's zien dat hij zit te genieten, maar ook bloedje serieus is. Hij had goed geluisterd naar alle aanwijzingen. Alleen Prince had even moeite om het kleine handje te vinden op de rand, maar eenmaal met zijn snuitje aan Thomas zijn handje toverde hij een glimlach op zijn gezicht. Kijk dat koppie eens stralen.
Na afloop zei Thomas dat hij het nog leuker vond dan hij had verwacht! En dat vond ik super om te horen! Na het programma hebben we nog even lekker in het water gedanst. Want ja... de spanning moest er natuurlijk even uit.Kortom: weer een geslaagde dag met een mooie ontmoeting waar we nog lang van na gaan genieten.

B'Day Countdown