Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

zaterdag, december 29, 2012

Avondje Amersfoort

Donderdag 27 december was het zover: met Esmeralda naar de avondopenstelling van Dierenpark Amersfoort. Aangezien we nu toch een abonnementje bezitten en we dit wel eens mee wilden maken, gingen we pas om 3 uur naar de dierentuin. Dat is misschien wel laat, maar ze waren open tot 8 uur, dus op zich tijd zat. En omdat Esmeralda nog een leuke rondleiding voor ons geboekt had om half 6 hadden we ook nog een extra bijzonder dingetje te doen. Hoewel het met de schemering en later in het donker erg lastig was om foto's te maken, zijn er ook veel mislukt. Maar degene die zijn gelukt...

De rondleiding was overigens weer erg leerzaam. Wist je bijvoorbeeld dat...
...chimpansee kindjes een wit staartje hebben? Hieraan kunnen de volwassenen zien dat het om een jong gaat die nog veel moet leren. Zolang dat staartje wit is, mag de kleine veel meer (zoals eten pikken en lekker ondeugend zijn) omdat dat bij zijn leeftijd en opvoeding hoort.
...olifantje Kyna een platgestampte voederton heeft als lievelingsspeelgoed? Ze neemt het zelfs mee naar haar bedje toe. Aawww... schattig.
...neushoorns eigenlijk heel slecht kunnen zien en dat ze daarom snel tot de aanval overgaan? Je zou kunnen zeggen dat ze een tikkeltje achterdochtig zijn.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown