Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

vrijdag, maart 09, 2012

Dichter bij Dolfijnen - Waanzinnig dagje dolfijnen knuffelen

Al in oktober besproken en afgelopen zondag was het eindelijk zover: samen met de meiden Dichter bij Dolfijnen doen in Dolfinarium Harderwijk. 4 maart om 10 uur stonden we al aan de poort en het was weer genieten geblazen.


Met Wally op de foto / Kiekeboe spelen onder water

Nieuwsgierig walrusje / Hey! Kom je lekker spelen?

De dag begon al goed met het onder water spelen met de dolfijnen. En verjaarscadeautjes uitdelen, want Kirsten was jarig 4 maart, Esmeralda was jarig geweest en Angela's verjaardag komt er binnenkort aan. Daarna heb ik natuurlijk ook even de walrussen gedag gezegd - want ik wist dat we vandaag niet veel tijd zouden hebben voor een walrussenshow.
Wel hebben we met veel plezier de Zotte Zeeleeuwenshow bekeken. En daarna met de kriebels in mijn buik de Droomwens show in de koepel. Zonder vliegwerk, want het tuigje deed het niet. Ik vond het niet zo erg, want het waterwerk is veel mooier zonder tuigje. En de opkomst van de nachtmerrie door de deur had ook wel zijn charme. Maar ja... we kwamen natuurlijk voor iets heel anders.

Dus op naar het buitengebied en wie vonden we daar? Onder andere Lelie en Finnigain die heel graag ons nat wilden spatten op de kant. Hoe? Door met zeewier te gooien. En natuurlijk gooiden we het terug. Het was echt super genieten. We moesten ons echt losscheuren om binnen een broodje te gaan eten - uiteraard onder water - en ja... half 2, tijd om de formulieren in te leveren, onze paparazzi te stationeren (we hadden echt een entourage fotografen mee) en te wachten totdat het 2 uur zou worden. Gelukkig werd dat het heel snel en daar gingen we dan...Dichter bij Dolfijnen.

Puur genieten! Nee, dat duikpak niet, want voordat je dat aan hebt ben je een kwartier en heel veel zweet verder, en de dag erna heb ik echt zo'n spierpijn gehad - vooral in mijn bekken (zwakke plek) en nek - maar weet je, dat doet er eigenlijk helemaal niet toe.
Ik heb geknuffeld met Maaike.
Ik sta op de foto met Skinny.
Ik heb Skinny gevraagd of ze met haar staart wilde zwaaien - en dat deed ze.
En ik heb zelfs even onder water gekeken en een dolfijntje in de ogen gekeken - met een duikbril op, en dat terwijl ik eigenlijk niet goed onder water durf en voor het eerst van mijn leven een snorkel in mijn mond had.


Zal ik je wat zeewier op je broek gooien? / Knuffelen met Maaike


Hey lieffie / Met de 50jarige Skinny

Zo blij met alle foto's... >zucht<

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown