Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

woensdag, september 08, 2010

Bijzonder: Thermen WellBeing

Zo af en toe kom ik voor Lijfblad bijzondere mensen tegen. Zo ook bijvoorbeeld Astris Kesler. Astrid zet zich in voor vrouwen die door een ziekte iets aan hun lichaam moeten missen of door een operatie of ongeluk een lelijk litteken hebben overgehouden. Kortom ze zet zich n voor vrouwen waarvoor zich letterlijk bloot geven niet zo heel vanzelfsprekend is. Wat zij doet? Ze is beschermvrouwe van de WellBeing Foundation en zamelt zij hier geld voor in. Onder andere gebruikt ze deze fondsen voor het realiseren van een Spa (Thermen WellBeing) waar deze vrouwen zich geheel op hun gemak kunnen laten verwennen!

Op dit moment is Astrid druk bezig met het organiseren van een benefietfeest en zoekt hiervoor sponsors, maar ook bezoekers!

KOM OP ZATERDAG 2 OKTOBER 2010 NAAR HET WELLBEING FOUNDATION BENEFIETFEEST !

Een perfecte gelegenheid om bevlogen mensen te ontmoeten, kennis te maken met betrokken ondernemers, te genieten van een culinaire verrassing van Sparkling, te luisteren naar muziek en live performances en later op de avond ‘ouderwets swingend uit je dak te gaan’...

Doel van dit event is exposure voor de WellBeing Foundation, een stichting die via sponsoring en fondswerving geld wil inzamelen voor de realisatie van Thermen WellBeing Veluwe, een kleinschalig sauna & wellness centrum voor vrouwen met zichtbare en onzichtbare littekens, uniek in Nederland.

Kaarten voor dit unieke event zijn voor € 50,00 per persoon te bestellen door een mail te sturen naar wellbeing.benefiet@gmail.com

We hebben 200 kaarten beschikbaar en je aanmelding is pas definitief wanneer je 'donatie' binnen is op onze rekening: 156037009 ovv WellBeing Foundation Benefietfeest 2 oktober 2010.

OPROEP
De organisatie zoekt maatschappelijk betrokken ondernemingen die dit event willen sponsoren om Stichting WellBeing Foundation financieel te ondersteunen. Ook staat zij open voor donaties van goederen of diensten, bijvoorbeeld een bijdrage voor de 'goodie bag'.

Wil jij ZIEN waar Astrid zich voor inzet ? Kijk dan op > http://www.youtube.com/watch?v=iBFbsFxgNjk. Het filmpje laat de naakte waarheid zien waar Astrid zich voor inzet.

Kun je meehelpen of wil je naar het benefietfeest, schroom je dan niet om Astrid een e-mail te sturen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown