Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

dinsdag, januari 14, 2014

Culturele Nieuwjaarsduik

Afgelopen zondag 12 januari was het weer zover: de Culturele Nieuwjaarsduik van Utrecht. Overal in de stad werd er gezongen, muziek gemaakt, toneel gespeeld en nog veel meer. Op het UCK (Utrechts centrum voor de Kunsten) werd er uiteraard ook weer iets georganiseerd. Liepen we vorig jaar nog in de kou buiten te spelen, stonden we dit jaar in onze eigen Jazzclub die tussen de bedrijven door veranderde in cybercafé, omdat we natuurlijk allemaal onze achterban met de mobiele telefoons op de hoogte moesten houden.

Dit jaar was het ook anders dan een gewoon optreden, omdat er rondleidingen werden gehouden door het gebouw. Dat betekende uiteindelijk dat we per rondleiding van een half uur, vier keer een groepje mensen in onze Jazzclub mochten ontvangen die slechts 2 minuten bleven luisteren. Hoewel het op een gegeven moment niet meer stoorde dat mensen middenin je liedje, solo of special begonnen te klappen om vervolgens stage left (voor de kijkers rechts) te verdwijnen. Gelukkig hadden we - de blazers en drummer - onze fanclubs uitgenodigd,w aardoor we onze set van vijf swingende nummers toch in zijn geheel ter gehore konden brengen.

Al met al was het een super geslaagde dag. Zonder filmpje dit keer... De stadion luchtdruktoeters van de rondleiders zouden daar toch alleen maar doorheen geklonken hebben... Gelukkig wel met foto's dankzij mijn mobiele telefoon en papa's goede camera :)Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown