Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

zondag, maart 29, 2009

Autopech...

Soms heb je van die weken, dan had je beter in je bed kunnen blijven liggen... gelukkig klaarde het dinsdagmiddag allemaal een beetje voor me op, maar autopech heeft wel te maken met mijn nieuwe Italiaanse woordjes!

Ik heb namelijk de laatste tijd veel last van pech met auto's. Zo ging voor de Kerst de Chevrolet kapot, eenmaal gemaakt heb ik twee keer met hem aan de kant gestaan... de Chev is niet meer.

Dus toer ik rond in papa's Golf cabrio, bij gebrek aan een Keevje met volle accu.
Maar... afgelopen maandag een nieuwe Hyundai erbij gekocht >> deze mag ik morgen halen (jippie!!!).

Papa was afgelopen week een weekje uitwaaien in de kop van Nederland. Dus, vorige week zondag hebben we geprobeerd Keev aan de praat te krijgen. Die had nog steeds geen zin en omdat Red Bulls niet helpen bij Keevjes heb ik maandag de garage gebeld.
Garage heeft maandag Keev opgehaald en ik kon hem 's avonds met een volle accu weer halen.

Ik wil dinsdag weg naar een persbijeenkomst in Den Haag... Keev heeft weer geen zin en er rijden geen treinen (dit is de spoedversie van het verhaal...) dus, geen persbijeenkomst en maar thuiswerken.

's Middags bij Avis een autootje gehuurd... en daarom heb ik aan mijn Italiaans kunnen werken: porta aperta stond er namelijk op zijn display te lezen als zijn deurtje openstond. Ik heb een hele week rondgescheurd in een Fiat 500 sportmodel mét zes versnellingen! (ter vergelijking: Keev heeft er vier). Van de week is Keev nog een keertje naar de garage geweest en heeft inmiddels een nieuwe accu. Dus binnenkort weer meer Keevie & Ik bij de 'en andere verhalen' ;-)
Eind goed al goed zullen we maar zeggen. Maar voorlopig heb ik geen zin meer in pech, onderweg! Hoewel... ik weet nu dat een leuk ander autootje zo af en toe ook wel gezellig is.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown