Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

maandag, juli 21, 2008

Burgers Zoo

Regenwoud & stortbuien

Omdat tante Berry (ik dus) op maandag niet werk (heerlijk), maar geen vakantie meer heb, besloten we (Broer, schoonzus en mijn twee lieve neefjes) om samen met mij vandaag naar Burgers Zoo in Arnhem te gaan. In de hoop de regen te ontlopen in het zonnige oosten...

Helaas regende het pijpenstelen, maar Burgers Zoo is zo'n geweldige dierentuin waar je heerlijk naar binnen kan. Het klamme regenwoud in. Vandaaruit kun je de diepzee bekijken (met grote haaien en bonte vissen in het aquarium), de woestijn bezichtigen (met een snelkoekoek (ofwel de RoadRunner), geitachtige dikhoorn schapen en andere beestjes), en natuurlijk het regenwoud zelf, met al haar vogels, watervallen en... zeekoeien! Helemaal happy!We hebben ons zeer vermaakt en dat was de bedoeling. Totdat we allemaal moe en voldaan naar huis toegingen.

Hoogtepunt: omdat kleine Henk per se met zijn Tante Berry naar de haaien wilde kijken heb ik geprobeerd om mijn angst voor haaien weg te drukken... en dat lukte op een gegeven moment wel aardig. Ander hoogtepunt waren de zeekoeien, de prachtige onderwaterwereld en de dikhoorn schapen. En natuurlijk de natgeregende pinguins, olifanten, oerang-oetans, tijgers, leeuwen, giraffen, zebra's, gnoes, neushoorns en dwergnijlpaardjes. Oftewel... alles wat we gezien hebben eigenlijk.
Dieptepunt: de regen die met bakken tegelijk naar beneden zeilde.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown