Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

vrijdag, mei 31, 2013

Kattenkopjes

Vorige week woensdag 22 mei was het feest in Dierenpark Amersfoort. Met een kanonschot en de opening van het reuzenschildpaddenverblijf werd namelijk het jubileumjaar ingeluid. Ik mocht als pers/blogger aanwezig zijn bij dit ontzettend leuke feest (echt zo genoten) wat pas 's middags begon. Dankzij mijn abonnement was ik er al 's morgens en dat was maar goed ook, want de kattenkopjes van het park waren om die tijd nog lekker actief. We werden uitgebruld door de leeuw (dat was best heeeeel intimiderend), we kregen een gekke bek van de tijger (op het juiste moment op de juiste plek) en hebben heel wat mooie plaatjes kunnen maken. De dag was heerlijk - ondanks een paar kleine buitjes - en heel bijzonder. En ja... dat noem ik ook werk :D.



maandag, mei 27, 2013

Keevie & Ik: einde van een tijdperk

In 2002 begon ik met dit blog omdat ik over de avonturen van mij en mijn autootje (een lief VW Kevertje uit Mexico) wilde schrijven. En ik heb heel wat meegemaakt met mijn Keevie. Van spannende momenten langs de snelweg waarbij de dynamo het begaf tot aan heerlijke roadtrips naar het Dolfinarium in Harderwijk. Ik heb echt heel veel plezier gehad van mijn Keevje. Helaas komt aan al het goede een eind: Keevie heeft roest. Veel roest. En dat met wat andere probleempjes zorgde ervoor dat hij in 2010 niet werd goedgekeurd. Hij kon niet meer in een garage staan, dus werd hij opgenomen bij twee liefhebbers in een loods. Daar heb ik hem bijna drie jaar in de stalling gehad, omdat ik niet precies wist wat ik wilde doen. Het liefste had ik hem helemaal opgeknapt, maar soms moet je een andere beslissing nemen. Een beslissing die helemaal niet makkelijk genomen is. Mijn Keevie is nu nog steeds in goede handen bij een liefhebber. Misschien wordt hij een donor autootje, misschien wordt hij met de tijd toch opgeknapt...
Voor mij is Keevie een bijzonder autootje en het mag dan geen Keevie & Ik meer zijn in het dagelijks leven, het zal altijd Keevie & Ik blijven op mijn blog.



Zelfs als de 'en andere verhalen' al een paar jaar de overhand hebben.

maandag, mei 20, 2013

Pluizig & witte beschermengel

Het is vandaag 20 mei. Op deze dag in 1995 werd er een heel bijzonder hondje geboren. Een hondje dat op 4 augustus 1995 mijn leven in kwam en deze helaas 29 maart 2012 weer verliet. Gefeliciteerd, mijn kleine beschermengel...♥ ♥ ♥


woensdag, mei 01, 2013

Foto van de Maand

Vandaag precies een jaar geleden, stond ik ineens op eigen benen als tekstschrijver. Eigen baas. Of in mijn geval, eigen bazin. Dat voelde toen super goed en nu nog steeds. Wat ook nog steeds goed voelt is het uitkiezen van de foto's van de maand. Vooral die van april leverde veel mooie foto's op. Zo was Koning Leeuw eindelijk eens een keer in volle glorie te bewonderen - en keek hij ook eens in de camera - en ging het Dolfinarium weer open. En de zon ging afgelopen maand zo zachtjes aan steeds meer schijnen. Lekker naar buiten dus! Heerlijk.


2 april: Sammie heeft een nieuw kapsel


17 april: Schutting Smoesjes


18 april: Nieuw haar voor mij


20 april: Op mijn aapies passen


22 april: Sammies stekkie aan de tafel


24 april: Op een houtje bijten


25 april: Dierenpark Amersfoort - Koning Leeuw


27 april: Dolfinarium - Handkusje & een knipoog van Raisa


30 april: Koninginne/Kroningsdag

B'Day Countdown