Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

vrijdag, maart 29, 2013

♥ Bassie Love ♥

Vorig jaar moesten we afscheid nemen van mijn oude bokje, hondenbrokje Bassie. Tijd vliegt, vooral ook dankzij al het plezier wat Sammie mij weer heeft gegeven. Maar Bassie... Bassie vergeet ik nooit. Hij is bijna 17 jaar bij mij geweest en we hebben saampjes zoveel meegemaakt, het is onmogelijk om dat te vergeten. Rust zacht vriendje en speel maar fijn in dat grote weiland met blauwe bloemen ♥


>

dinsdag, maart 19, 2013

Babydierennieuws: tweede Girafje geboren & een kleine Kameel

Vrijdag ontving ik het persbericht dat er een tweede Girafje is geboren in Dierenpark Emmen!


En zondag hoorde ik tijdens mijn bezoek aan Dierenpark Amersfoort dat ze een kleine Kameel rijker zijn!


Gefeliciteerd!

zondag, maart 10, 2013

♥ niet echt ver weg

♥ altijd in mijn hart, daarom ben je nooit echt ver weg ♥



A wheeeeeeeee wheee a whim a waaaaay!

Zeg me eerlijk dat je ook in zingen wilt uitbarsten als je slapende leeuwen ziet en ik geloof je meteen. Ik wil het ook altijd. En helemaal nadat ik deze foto op de Facebook pagina van Star Trek acteur George Takei zag staan:



Aangezien het weer eens tijd werd om wat filmpjes van mijn foto's te maken, ben ik dus maar begonnen met een hele video slapende leeuwen uit Dierenpark Amersfoort, Ouwehand's, Allwetterzoo en Noorderdierenpark. >gaaaaaaaap< Slaap lekker!



dinsdag, maart 05, 2013

De lente komt eraan!

Ja ja! De zon scheen gisteren weer. Ik had het eerst niet in de gaten totdat ik mijn beeldscherm niet meer kon zien doordat de zon in mijn computer scheen. Heerlijk! En omdat het internet gisteren toch vervelend aan het doen was, heb ik van de zonnige gelegenheid gebruik gemaakt om met Sammie in de zon te spelen in de tuin. Met fotocamera natuurlijk. Mijn kleine dropneus genoot echt met volle teugen en ik ook. Ik wilde hem echter op zijn hoogte fotograferen. Het blijven zitten aan de ene kant van het tuinpad wilde hij nog wel doen, maar voordat ik op mijn camera in de aanslag had, kwam hij al naar me toe rennen. Maar dat geeft niets. Iedere dag leert hij alweer wat nieuws. Enne... de close-ups zijn ook schattig toch?


zondag, maart 03, 2013

Foto van de Maand

Het is alweer een paar daagjes maart, dus is het weer tijd voor de Foto van de Maand. Februari bracht ons een vreemd weer beeld. De ene dag sneeuw werd afgewisseld met een dag of dezelfde dag nog dooi of regen. Vreemd weer, maar februari is dan ook vaak een rare maand. Deze kortste maand van het jaar stond voor mij weer in het teken van bezoekjes aan de dierentuin (ik heb dat abonnement niet voor niets) en sneeuw. Ook ben ik twee keer in een dierentuin geweest die eigenlijk nog gesloten is. Zo heb ik achter de schermen mogen kijken in het Dolfinarium bij de verbouwing van De Koepel en het aanleggen van het nieuwe Noordzeegebied. En ik was in de Apenheul aanwezig bij een lezing van Jane Goodall. Dit alles leverde weer bijzondere plaatjes op, althans, dat vind ik natuurlijk. Wat vind jij?

3 februari: Dagje Dierentuin op Koffiezondag


10 februari: Nieuwe deken sneeuw op het weiland bij de Uithof


13 februari: Bijzondere dag - Bijzondere foto


16 februari: Hey! Mensen! - Rondleiding in een gesloten Dolfinarium


17 februari: Koffiezondag? Naar Amersfoort!


23 februari: Lezing van Jane Goodall in de Apenheul in Apeldoorn


Tot slot nog een paar bijzondere ontmoetingen van deze maand

boven: kletsen met een dolfijn, onderonsje met Jane Goodall
onder: Koekiemonster, aapje en de handtekening van Jane, nagelstylist Adam Slee bij de persbijeenkomst van Coty

B'Day Countdown