Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

maandag, november 26, 2012

Ode aan de Olifant

Op 1 november werd er in Dierenpark Amersfoort een olifantje geboren. Een klein, gezond mannetje. Mamma Indra en de kleine werden al snel - ook door mij - bekeken op een overbelaste webcam. En wat een klein ienie mini olifantje is het!



Afgelopen zaterdag ben ik eindelijk wezen kijken - op mijn uitnodiging voor de Ode aan de Olifant - en wat een schattig klein olifantje! De uitnodiging was ook voor het grote feest in de Stad der Oudheid waar Bas Westerweel samen met de burgemeester en de prijswinnaar de naam van de kleine telg bekend maakten. Maar niet voordat de Zwarte Pieten uit het Pietenhuis in het Dierenpark samen met Big Band Balance er een groot dansfeest van maakten! Kortom: genieten van de Ode aan de Olifant.

maandag, november 19, 2012

Klein meisje

Er zijn een aantal dingen waardoor ik mij weer een klein meisje voel en huppelend door de straten wil gaan. Ja, de Efteling is daar één van. Maar dat andere...

Zaterdag kwam Sinterklaas aan in de stad. Er was nog een plekje vrij voor de Bijenkorf, dus nam ik mijn mobiele telefoon en stond ik met de kriebels in mijn buik te wachten totdat Sinterklaas met zijn pieten de bocht om zouden komen... En op het moment dat hij op zijn trouwe paardje in mijn gezichtsveld kwam, voelde ik me ineens weer een heel klein meisje.



Welkom Sinterklaas & Zwarte Pieten! Het wordt tijd voor een heel gezellig feest!

maandag, november 05, 2012

Foto van de Maand

November is in al zijn guurheid al weer lekker aan de gang, dus is het tijd voor de foto's van de maand oktober. En als je dacht dat september een dierentuinmaand was, dan heb je oktober nog niet gezien. Jawel, we gingen vrolijk weer overal op bezoek! Met tussendoor uiteraard ook nog wat andere plaatjes.

7 oktober: de Herfst is echt begonnen


9 oktober: Sammie vindt Captain Kirk ook wel leuk


15 oktober: Tickels en Sammie kijken samen Star Trek


16 oktober: Spelletje Zombicide


18 oktober: Allwetterzoo Munster
Poserende tijger & Sammie maakt een nieuw vriendje


21 oktober: Dierenpark Amersfoort
Slapende witte tijger


27 oktober: Happy Halloween party


28 oktober: Dolfinarium Harderwijk
Allerlaatste Droomwens dag en kijk... eindelijk een goede foto :)

B'Day Countdown