Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

vrijdag, juni 29, 2012

Overexposed: Maroon 5 bij de Today Show

Vanmorgen vroeg trakteerde Maroon 5 New York op een mini concert bij de Today Show. En het was geweldig!

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy


Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy


Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy


Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

donderdag, juni 28, 2012

Maroon 5 appreciation week

Ja! Het nieuwe album van Maroon 5 kwam deze week uit en wat istie goed! Ondertussen raken de fans ook aardig Overexposed (tis ook de titel van het album) van alle interviews - online en offline - en live appearances. Ik vind het heerlijk! Zoals deze: Live On Letterman!




woensdag, juni 27, 2012

What a difference one year makes... ♥

Vandaag heerlijk met mijn voeten op het Texelse zand gestaan.
Zon in mijn gezicht en een hondje aan mijn voeten, ravottend door het zand, want het was Sammie's eerste strand ervaring.
Ik moest wel even denken aan vorig jaar. Toen stond ik met mijn voeten in hetzelfde zand, hetzelfde zonnetje in mijn gezicht, maar een ander hondje aan mijn voeten, ravottend door het zand, want dat was Bassies laatste strand ervaring.

What a difference one year can make ♥




vrijdag, juni 22, 2012

Altijd genieten in de Allwetterzoo




Gisteren zijn we maar weer eens naar Duitsland gereden voor een heerlijke dag in de Allwetterzoo in Münster. Lekker met Papa en Ploon en Sammie een paar uur onderweg geweest, onderweg een bakkie gedaan tijdens mijn plaspauze, om daarna heerlijk een aantal uren te slenteren door deze prachtige dierentuin. En Sammie? Die vond vooral de neusbeertjes geweldig: hij wilde het verblijf wel in! En omdat dat niet kon, ging hij maar voor het verblijf tegen het glas aan liggen. Zo lief! De Oerang Oetans daarentegen vond hij maar een beetje vreemd... Al met al heeft ook mijn kleine hondje ontzettend genoten. Op de terugweg waren we de parkeerplaats nog niet af of hij viel als een klein kind meteen in slaap op de achterbank. En dan vraag je je toch af: 'Waar zou mijn kleine ventje nu toch van dromen?'





vrijdag, juni 15, 2012

Chillen in de tuin

Gisteravond was het heerlijk chillen in de tuin, met eigen open haard natuurlijk!


taken with Instagram

woensdag, juni 13, 2012

Genieten...

Soms is het gewoon heerlijk genieten. Als je 's morgens vroeg als enige buiten in de tuin staat en de wereld is zo stil. Het enige geluid wordt veroorzaakt door de wind, die speelt met de oranje vlaggetjes in de tuin. En je kunt maar aan een ding denken: vanavond gaat het gebeuren. Ik weet het zeker. Vanavond laat Oranje weer zien tot wat ze in staat zijn. En als ik ongelijk heb, dan nog is het genieten om buiten in de tuin te staan, met een dartelende Sammie die over het grindpad huppelt, met alleen het geluid van fluitende vogeltjes en de wind die speelt met de vlaggetjes in de tuin...


donderdag, juni 07, 2012

Minder tijd...

Je zou denken dat je meer tijd zou overhouden om te bloggen als je vanuit huis werkt. Maar niets is minder waar. En - om maar even een slogan van een Hamburgerketen te jatten - I'm loving it! Het is lekker druk, ik kan Sammie goed opvoeden, en ondertussen nog centjes verdienen ook.

En morgen... tja... dan begint het EK. Dus dan zullen er ook nog wel een paar verhalen volgen!


B'Day Countdown