Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

maandag, januari 30, 2012

Winter Efteling

Ik weet het, het is een beetje stil op mijn blog. Dat komt ook omdat ik op het moment niet veel te vertellen heb. Dat komt wel weer hoor - reken daar maar op, want de Foto van de Maand verkiezing begint gewoon weer opnieuw dit jaar. En er zijn wel een paar foto's van afgelopen zaterdag die in aanmerking kunnen gaan komen voor die titel. Het was namelijk tijd voor een dagje Winterse Efteling. Lekker de hele dag buiten in mijn favoriete attractiepark. Wegdromen in de Droomvlucht, toch weer nieuwe dingen zien in Jokies pretneuzen Carnaval festival, genieten van de heerlijke sfeer door de verlichting en muziek... het was echt even relaxen. En wat vooral leuk was, waren de sprookjesfiguren die gewoon 'los' liepen in het park en gewoon met je op de foto gingen. We hebben er weer van genoten.


links: Met Karen, het meisje uit de rode schoentjes / rechts: sprookjesverlichting


woensdag, januari 25, 2012

Polaroids

Herinnert u zich deze nog: de polaroid foto. Met één klik rolt je foto uit de camera en na even schudden heb je meteen de afbeelding in handen. Hoewel de polaroid niet echt meer een gangbare manier van fotografie is - behalve bij go-sees van modellen enzo - is het wel een heel leuke manier om foto's te presenteren. De laatste tijd vind ik het erg leuk om polaroids te maken van mijn eigen foto's. Dus na wat gefrutsel: Bassie & Me - in 12 polaroids




dinsdag, januari 03, 2012

Foto van de Maand

Het is januari en dat betekent dat we december weer achter ons hebben gelaten. Het was een turbulent leuk jaar. Ook december leverde weer een aantal prachtige plaatjes op. De foto's van de maand zijn:

4 december: Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht :)
Bassie is zeer geïnteresseerd in zijn cadeautje


25 december: Merry Christmas
Een tukje met Bassie


28 december: WinterDolfinarium
Nachtelijk tafereel bij de Steller Zeeleeuwen


30 december: Dierenpark Amersfoort
Knuffelende leeuwen


En dat was het voor de Foto van de Maand 2011.
Wat een bont gezelschap he:



zondag, januari 01, 2012

HAPPY NEW YEAR!!!

Het is 2012! Volgens sommigen vergaat dit jaar de wereld. Ach weet je wat, dan moeten we dit maar het allerbeste jaar ooit maken!

De allerbeste wensen voor iedereen die dit leest.


B'Day Countdown