Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

zondag, juli 31, 2011

Hey Adam Levine!

Geweldig nummer van een geweldige kandidaat aan The Voice in Amerika. Maar om het nummer van Tim te begrijpen, misschien eerst even dit:

Tijdens de Blind Auditions dacht Adam dat Tim Mahoney misschien een vrouw was. Een boel hilariteit en versprekingen later, zit Tim toch mooi in Adam's team. Hij haalt echter de live shows niet. Maar... dat weerhoudt hem er niet van om lekker door te gaan met muziek maken.

Hey Adam Levine



maandag, juli 18, 2011

Zeehond



Gisteren zijn we even weggewaaid aan zee. Ruige golven, robuste wolken, stuivend zand... het was een schilderij waardig.
Maar toch... ik had alleen maar oog voor mijn kleine ouwe bok. Bij het ruiken van de zee ging hij steeds sneller lopen totdat hij zelfs ging rennen. Met vier pootjes tegelijk hobbelde hij het stuivende zand door. Even was hij geen 16 meer, maar een kleine pup.
Even later in de auto viel me ouwetje al in slaap... Lief he.
Published with Blogger-droid v1.7.2


zondag, juli 17, 2011

Slaap Ritje Slaap



Papa en ik hebben een ouderwetsche bolderkar gekocht. Ten eerste is dat makkelijk voor dagjes uit. En ten tweede? Tja, vraag dat maar aan Bassie. :)
Published with Blogger-droid v1.7.2


vrijdag, juli 15, 2011

Smile!


Published with Blogger-droid v1.7.2


Bassies new Ride!

Foto is een beetje donker, maar je begrijpt wel wat ik bedoel:




woensdag, juli 13, 2011

Moves Like Jagger - sneak peak

Okay... ik begin steeds meer te begrijpen waarom Maroon 5 fanclub leden SINners worden genoemd...

De eerste foto's van de nieuwe videoclip van de Summer Hit van 2011 Moves Like Jagger beloven dat het een sexy geheel gaat worden. Tja... Adam kan er ook niets aan doen dat Mick (Jagger) vaak zo optrad. En ach... zeg nu zelf... hij kan het best hebben, zo'n shirtloze look. :D

♫ And it goes like this... ♫


Let wel: foto's zijn van JustJared.com

vrijdag, juli 08, 2011

Bassies bolle oogje ~ deel 3

Arm arm Bassie, twee en een halve week geleden moest ik wel met hem naar de dierenarts. Het kon gewoon niet langer zo: er zat weer een hele dikke bult op zijn oogje. En wie mij kent, weet dat ik niet graag ga met hem naar de dierenarts omdat ik bang ben hem achter te moeten laten. En hoewel het gewoon moest, was ik blij dat papa met me mee ging. Want ja... Bassie moest natuurlijk blijven voor onderzoek.

Nu vertrouw ik mijn dierenarts blind. Als hij zegt dat hij er alles aan doet, dan doet hij er ook alles aan om het oog weer gezond te krijgen. Maar ja... Bassie achterlaten is niet mijn sterkste punt. Gelukkig mochten we hem een paar uurtjes later weer ophalen. Met een zilver oog.

De dierenarts had een deel van de ontsteking achter het oog weg weten te zuigen en om ontstekingen te voorkomen was er dus met ontsmettende zilverspray rondom het oog gespoten. Papa en ik vonden het wel wat hebben, deze Rock make-up. Henk noemde Bassie een kleine Borg (resistence is futile). In ieder geval had hij ook weer een lampekapje om. Op zich niet zo erg, Bassie kan daar goed mee omgaan. Echter... dit kapje was wat groter en dan is het toch lastiger water drinken. Gelukkig is vrouwtje (ik dus) dag en nacht paraat voor een helpende hand. Daarnaast drie keer per dag druppelen, pilletje erin en een week erna weer voor controle naar de dierenarts.

En dat was een fijner bezoekje. Na een week was de ontsteking een heel end verdwenen - nog niet helemaal, maar toch. Het zag er goed uit, zei ook de dierenarts en Bassie had alweer zin om naar hem te happen. Maar ik had hem vast, dus dan houdt hij zich wel in. We kregen weer een weekje antibiotica mee en nog een flesje oogdruppels. Ook kreeg Bassie - voor de zekerheid - nog een korter kapje om. Zo was zijn oog beschermd, maar kon hij wel zelf drinken - en ik een nachtje doorslapen ;)

Afgelopen vrijdag heb ik besloten om het kapje af te doen. Zondag heeft Bassie samen met Tickels nog een nieuw vriendinnetje gemaakt genaamd Lizzie (een kruising tussen een Sint Bernard en een Labrador en zo lief) en maandagavond kreeg hij zijn laatste antibioticapilletje. Maar... we druppelen nog even door. Bassie vindt het niet erg. Zolang het maar gepaard gaat met een stukje worst.

En zijn oog? Elke dag een beetje beter!





vrijdag, juli 01, 2011

Foto van de Maand

Jeeeee waar blijft de tijd zeg. Er is alweer een maand voorbij en dat betekent dat het tijd is voor... Juist, de foto van de maand.
Nu was het wederom moeilijk kiezen. Dus het zijn er weer meer geworden dan 1. Tja, het is mijn verkiezing, dus er zijn eigenlijk geen regels hehehe.

1. 12 juni, Boudewijn Seapark: Hey Beachie!


2. 19 juni, KAMPIOENUH!!! Henk is clubkampioen heren enkel 8!



B'Day Countdown