Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

donderdag, maart 31, 2011

Foto van de Maand

Ik kan het eigenlijk niet geloven, maar het is toch echt zo. Vandaag is het de laatste dag van Maart en dat betekent een nieuwe Foto van de Maand. Deze maand zijn het mijn lieve neefjes die samen met mij patatjes gingen eten bij Ploon afgelopen maandag. En kijk eens wat we voor haar meegenomen hadden...




maandag, maart 28, 2011

The Voice of America: new promo

De promo's vliegen om je oren van The Voice of America. En het is best wel weer een hele leuke promo. Let op de smiles bij het omdraaien!



Ik hoop dat we er hier toch ook meer van te zien krijgen. Anders wordt het vanaf 26 april het Internet afstruinen naar fragmenten!


zondag, maart 27, 2011

Mijn eigen flow

Ik had van de week een weekje vrij. Nu voelde het pas echt als een minivakantie toen ik dinsdagochtend wakker werd (want op maandagen ben ik sowieso altijd vrij) en besefte dat ik niets hoefde die dag. Behalve dan het volgen van mijn eigen flow...

En dat heb ik de hele week dan ook gedaan. Lekker elke dag beslissen wat ik wilde eten 's avonds. Lekker op de bank hangen met een boek en mijn laptop. Tekenfilmpjes (zo heerlijk) en DVD'tjes kijken, muziekje luisteren, met Bassie knuffelen en wandelen... heerlijk. Dinsdagavond tot laat en woensdagochtend vanaf vroeg de song writing session van Maroon 5 gevolgd. Donderdag de kapper bezocht. En verder gewoon helemaal... niets...

En dat was ook mijn voornemen. Mijn flow... mijn vrije tijd... ik heb mezelf niet teleurgesteld :)

Maar ja. Het hielp dan ook dat ik maandag te horen kreeg dat het goed is gegaan met Bassie en zijn oogje.

En nu? Tja... morgen is het weer een 'gewone' maandag en dan... toch weer de flow van het werk in. Alhoewel... misschien neem ik mijn eigen flow wel mee naar kantoor en probeer ik dit heerlijke relaxte lentegevoel nog even een paar dagen vast te houden - in ieder geval tot de volgende deadlineperiode.


vrijdag, maart 25, 2011

Is Anybody Out There?

Op het kanaal van Coca Cola op Youtube kun je heel veel fragmenten vinden van de 24 uur songwriting session van Maroon 5!
Dit fragment geeft zo'n beetje het enige weer wat ik niet gezien heb tijdens de 24H with Maroon 5: Guitar Battle Riff Off tussen Jesse & James... en wie komt zich er dan toch ook nog eventjes mee bemoeien? Juist...!




donderdag, maart 24, 2011

Bassies bolle oogje ~ deel 2

Allereerst wil ik iedereen een dikke virtuele knufflen geven en bedanken voor alle lieve berichtjes voor mij en Bassie! Wat ontzettend lief van jullie allemaal (je weet wel wie je bent!).

En het andere goede nieuws is, dat ik afgelopen maandag met Bassie terug ben geweest naar de dierenarts. En hij was heel tevreden over Bas zijn oog. De ontsteking is weg, dat is het belangrijkste, dus hebben we zijn oogje ook gered. Nou... je kunt je misschien voorstellen hoe opgelucht ik was.


Overigens, als Bassie straks in mei 16 jaar wordt... wist je dat dat in mensenjaren dan 80 jaar betekent? En nog noemt iedereen hem een puppy...


woensdag, maart 23, 2011

24H With Maroon 5 ~ video

Kun je 24 uur samenvatten in 1 minuut en 37 seconden? Ja dat kan!



Thanks for the Awesome ride guys!

24H With Maroon 5

Coca Cola & Maroon 5 zijn rock & roll geschiedenis aan het schrijven. Maroon 5 schrijft sinds gistermiddag 5 uur London Time een song en deze moet vanmiddag af zijn om dezelfde tijd. Ze zitten dus 24 uur opgesloten in de studio (en er wordt veel gewerkt, niet geslapen en veel lol getrapt). Ik heb 6 uur gemist (ik moest toch even slapen) maar ben echt helemaal AMAZED van dit. Wat gaaf om te zien hoe een song geschreven wordt. Niet alleen omdat het hier om mijn favoriete band gaat, maar het is meteen goede research voor mijn boek :).

Ik zit dus gekluisterd aan mijn laptop! Ik heb het tot twee uur vannacht gevolgd, ben gaan slapen en heb om half 7 geloof ik mijn laptop weer aangezet. Tijdens dit event wordt er van de fans om inspiratie gevraagd via Twitter (hashtag #withmaroon5). Zo nu en dan worden er Tweets voorgelezen door de presentatrice Kim. En weet je wat zo gaaf is... er zijn ook een paar tweets van mij voorgelezen. Echt zo cool om deel uit te maken van dit fenoneem!


Adam's creative writing process: oftewel zo ziet schrijven er dus uit


Dus dat Tweeten we dan maar: feeling blessed!


Kim leest mijn tweet voor :)


Zo gaaf als je tweet wordt voorgelezen! Niet wetende dat ze DEZE dus ook nog een keer voorlezen!


Kim called Bassie a cute Puppy! Hoe COOL is dat! Samen met Jesse voor The Wall of Inspiration

Ik hang hier nog wel even voor mijn laptop. Feeling Blessed, feeling Amazed, feeling a part of Music History! Als dit nummer straks uit is, kan ik (samen met vele wereldbewoners) zeggen: daar heb ik deel van uitgemaakt. En het is zo gaaf om de band te inspireren die mij ook vaak inspireert.
AWESOME!


zondag, maart 20, 2011

The Voice of...

O wat hebben we genoten hier van de nieuwe talentenjacht revolutie The Voice of Holland.
Het was zelfs zo'n succes dat John de Mol het heeft verkocht aan Amerika. The jury bestaat uit vier geweldige artiesten (ze zouden zich maar voor je omdraaien!) namelijk: Christina Aguilera, Cee Lo Green, Blake Shelton en Adam Levine!

Omdat het zo nieuw is, wordt er overal uitgelegd hoe The Voice precies in elkaar steekt. Op de site van Perez Hilton staat een leuk filmpje over de blinde audities: The Voice Promo. Best wel geinig dat wij het klappen van de zweep kennen. Haha. Overigens denk ik wel dat de vier juryleden het enorm naar hun zin gaan hebben.

The game is on (zoals je op Twitter in de tweets tussen de juryleden kunt lezen)! Ben zeer benieuwd of we het in Nederland ook te zien kunnen krijgen!


maandag, maart 14, 2011

Bassies bolle oogje

Een paar maanden terug - om precies te zijn in oktober - moest Bassie na een ontsteking aan zijn oog geopereerd worden en was hij ineens piraat. Na dat zijn oog een tijdlang goed was geweest, begon het de laatste tijd toch weer te etteren. De ene dag rood en opgezet, de andere dag gewoon weer roze en niets aan de hand.

Toch zat het me niet lekker en nadat ik Bassie afgelopen vrijdag van zijn pak winterhaar had ontdaan had ik zoiets van: ik til je over het weekend heen... als het niet weg is, dan gaan we toch naar de dierenarts. Waarom? Omdat zijn oogje toch wel viezig, rood en dik was. Zaterdag viel het dan toch wel weer mee, maar gisteren zag ik de bui al hangen: we moesten er allebei wederom aan geloven...

Dus vanmiddag Bassie uitgelaten, opgepakt, de auto ingeschoven en naar de dierenarts gereden. Daar eenmaal aangekomen was de eerste opmerking al meteen: o jee...
Eenmaal op de tafel werd er eens aandachtig naar zijn zwaar ontstoken oog gekeken. Conclusie: we gaan alles doen voor oogbehoud. Kan het niet, dan moet het eruit...
Bassie moest blijven en ik ging abslouut niet fluitend de deur uit.

Gelukkig: werd ik om tien voor vier zo weer gebeld dat Bassie goed wakker was geworden uit zijn narcose, dat er een zeer ontstoken kies is getrokken - waarvan de wortel richting zijn oogje liep - en dat hij om kwart voor zeven weer opgehaald mocht worden. Ik stond ruim op tijd op de stoep natuurlijk om mijn kleine witte beestje weer op te halen. De zwelling was al minder, dankzij de medicijnen en de getrokken kies, en Bas zijn oogje minder rood. Deze week mag ik weer iedere dag zalven en druppelen en pilletjes antibiotica bij Bas naar binnen gooien.

En dan... hoop ik volgende week maandag een Bassie met twee gezonde oogjes mee naar huis te nemen als we weer op bezoek gaan bij de dokter.

Ondertussen ligt mijn kleine lieffie heerlijk te snurken in zijn mandje. Heeft hij een plakje rosbief op en wat van zijn eigen eten. Ook heeft hij al veel gedronken en een paar keer goed geplast... En ik? Ik hang hier op de bank en ben heel erg opgelucht en ga deze week zo positief mogelijk in: het komt wel goed.




zaterdag, maart 12, 2011

Dag pak haar...

Gisteren heb ik - geïnspireerd door het mooie weer - Bassie een make-over gegeven. Ja, dat doe ik zelf. Ten eerste omdat ik het leuk vind. Ten tweede omdat ik het Bassie niet wil aan doen geknipt te worden door een ander, omdat hij scharen en zo best wel eng vindt. En ten derde - ook niet onbelangrijk - omdat ik het mezelf niet aan wil doen Bassie te laten knippen door een ander, omdat hij niet alleen bang is voor scharen en zo, maar ook voor andere mensen... Kun je het nog volgen?

Na... hoe dan ook, ik heb gisteren Bassie lekker geknipt. Met hindernissen, want meneer gaat er nog wel eens vandoor als je hem eventjes los laat. En probeer meneer dan maar eens terug te lokken naar het strandlaken wat ik gebruik als ik hem knip of borstel. Uiteindelijk was hij er drie keer vandoor gegaan en lag ik als een American Football player lang uit op de grond, omdat ik mijn hondje probeerde te vangen die er als een haas vandoor ging.

Boos? Welnee... ik kan daar heel hard om lachen (wel lastig met al die haren overal) en nadat ik weer was opgekrabbeld, Bas had opgehaald en de laatste opstandige haren en klitten van zijn pootjes had verwijderd, mocht hij weer lekker gaan en staan waar hij wilde. Maar niet voordat ik een fotootje had gemaakt én hem zijn truitje weer had aangetrokken. Want ja... Bassie ging na de knipbeurt zo demonstratief zitten trillen, dat ik hem zijn gestreepte wolletje maar gauw weer heb aangetrokken.


Bassie: Vrouwtje... ik wil mijn haar terug...


Bassie: Het ligt daar... mag ik het terug? Nee... dan wil ik mijn trui!


Bassie: He... toch wel lekker zo... SNURK


dinsdag, maart 08, 2011

Dance: Sandy...

Dance: Sandy...: "... Sandra kuste zijn pols. Een hand werd op Joep zijn wang gelegd en zacht begon ze weer met zoenen. Kleine kusjes die net zijn lippen raa..."


maandag, maart 07, 2011

woensdag, maart 02, 2011

AWESOME

Awesome. Het is misschien wel mijn nieuwe stopwoordje sinds afgelopen maandag. Ein-de-lijk was het namelijk zover: 28 februari HET Concert van Maroon 5 in de HMH. De kaarten lagen al een aantal maanden geduldig te wachten op mijn ongeduldigheid en ineens was de dag daar.

O wat was het een super feest! Het was genieten vanaf de eerste opkomst van Sara Bareilles (dat laatste nummer van haar sneed echt dwars door ons heen, zo fenomenaal goed en mooi) tot aan de laatste slotakkoorden van Maroon 5. Rocken, zingen, lachen, springen, gillen (jaja ik ook en hard) en nog meer zingen. We hebben hard gewerkt want onze Adam (met nieuwe tattoo van Henk Schiffmacher) liet zijn publiek veel meezingen.

En natuurlijk klonken er nog mooie covers (Sara zong Fuck You van Cee Lo Green, Adam deed nog even Lets stay together van Al Green en What's love gotta do with it van Tina Turner), werden de fans vermaakt met wat humor (waarom meiden gillen en jongens gewoon cool 'heey' roepen) en natuurlijk heel veel solo's. De hele avond was gewoon... tja... Awesome!

Het was een avond om nooit te vergeten! Gelukkig hebben we de foto's nog...
JUST AWESOME (zoals Sara en Adam menig keer uitriepen)...


Lekkere gekke Sara, with her Awesome voice


Adam and the gang were melting our faces off with facemelting solo's and Adam's AWESOME voice!

O... en mag ik deze nog indienen als extra foto van de Maand Februari

Yeah? Awesome!


B'Day Countdown