Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

zaterdag, juni 27, 2009

Paco, Kite, Rocco, Palawas en Nando

Vorige week zondag ben ik naar de Allwetter Zoo in Münster geweest. Deze prachtige Duitse dierentuin heeft namelijk een zeer interessante 'attractie': het Delphinarium. In dit Delphinarium wonen drie dolfijnen uit Harderwijk, namelijk mijn vriendje Kite, Rocco en Palawas. De vierde Große Tümmler heet Nando. En dat is met recht een 'grote' tuimelaar. Hij deed me stiekem aan Beachie denken...
Het was erg leuk om Kite, Rocco en Palawas zo vrolijk bezig te zien. En hoewel hun de drie redenen zijn dat ik ben afgereisd naar Münster, is er iets wat mij nog vaker zal gaan trekken.


links: Nando, rechts: Kite en Rocco

En zijn naam is Paco.

Paco is een Sotalia dolfijn. Dat is de kleinste dolfijnensoort ter wereld. Nog wel. Want Paco is zo'n beetje de laatste in zijn soort. Dankzij Zuid-Amerikaanse vissersnetten zijn er bijna geen Sotalia's meer over. Behalve Paco dan. En ze zijn aan het onderzoeken of er een manier is om de soort toch in stand te kunnen houden.

Ik hoop het van harte. Want wanneer je de vrolijke Paco hebt gezien, dan weet je dat het eeuwig zonde zou zijn, wanneer deze soort verdwijnt...




vrijdag, juni 26, 2009

vrijdag, juni 19, 2009

Bruiloft Henk & Wilma

Het was een prachtige dag, 17 juni. De zon scheen, het bruidspaar straalde... Heerlijk. Gelukkig hebben we de foto's nog om heerlijk bij na te genieten!






Pa da da daaaaaa......





woensdag, juni 17, 2009

17 juni 2009

Gefeliciteerd Henk & Wilma, met jullie trouwdag!




maandag, juni 15, 2009

Naar de speeltuin!

Vandaag is het niet echt een zonnige dag, maar in mei was het zonnig genoeg om met mijn neefjes op maandag naar de speeltuin te gaan. En kijk eens hoe sterk Kleine Henk is!





donderdag, juni 11, 2009

Funky





Boris bij De Wereld Draait Door... maar zo gaaf klonk het dus ook in Tivoli!


dinsdag, juni 09, 2009

vrijdag, juni 05, 2009

Make a wish...

Thomas' eerste verjaardag!

Doe een wens, kleine mens




dinsdag, juni 02, 2009

Drukdrukdrukdrukdrukdrukdrukdrukdruk...

Als je tegenwoordig aan iemand vraagt: Hoe gaat het met je? Dan is steevast het antwoord: Druk! En met jou?

Druk? Wat is dat nu voor een antwoord. Ik merkte aan mezelf dat ik het vandaag ook weer deed. Net alsof je niet geïnteresseerd bent in je gesprekspartner zodat je er maar weer snel vanaf bent. Want immers... het gaat druk.

Eh... ja... hoe kan het nu eigenlijk druk gaan? Nou gewoon, dan heb je teveel te doen op je werk en in je sociale leven en dan gaat het druk... toch?

Waar is het antwoord, GOED of GEWELDIG of FANTASTISCH of NIET GOED gebleven. Nee... het gaat tegenwoordig Druk met ons.

Helaas gaat het met mij ook druk. Het volgende nummer van mijn tijdschrift moet alweer bijna naar de drukker, ik heb nog een berg abonnementen te muteren en alles wat er nog verder bij komt kijken. Daarbij komt dat ik een berg geheimen aan het bewaren ben voor de bruiloft van mijn broer - en nee, hij leest mijn hyves ook dus ik ga niets verklappen - en heb ik daar dus veel voor te doen. Ook probeer ik het vervolg op SoulBlues af te krijgen deze zomer. Daarnaast is het bijna vakantie...

Maar... verders gaat het prima met me. Fijn dat je het vraagt. Maar als je het niet erg vind, ga ik nu weer verder met mijn werk...



B'Day Countdown