Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

maandag, mei 25, 2009

André als Elvis

Pak maar vast wat zakdoekjes voor de tranen van het lachen... Legendarisch!





vrijdag, mei 22, 2009

Boris and the SupermanBand

Ik ken helaas niet genoeg equivalenten van geweldig, schitterend, gaaf, bellissimo, top, swingend en FUNKY om te vertellen hoe gaaf het concert van Boris was gisteravond in Tivoli!

Zoals Boris zei hij houdt van Funk en the nastier the better... dat was het ook. Het was echt supergoed. Net als de laatste cd trouwens, die hij met deze tour aan het promoten was. Maar echt... Live is hij zoveel beter! Vol energie heeft hij dik twee uur gedanst, gezongen en feest gemaakt. Super gewoon.



En dan die Tenorsaxofonist die stond te scheuren op zijn sax al was het een rockgitarist. En de gitarist die een gitaarsolo á la Jimi Hendrix weggaf, compleet met tandenspel! Ja... het was ge-wel-dig.

Misschien kan ik mama beter maar weer eens quoten, het was GrandiFantaWeldigMooi!


vrijdag, mei 08, 2009

Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiine...


Okay... misschien gaan The Toppers het in Moskou ook weer niet maken. En eigenlijk kijk ik al jaren niet meer naar het songfestival omdat het toch wel duidelijk is wie elkaar de 'douze points' gaat geven... maar toch.

Google is een leuke site gestart en hier is mijn glazen bol...



De punten worden toegekend aan het aantal keren dat er op Google naar de artiesten is eh... gegoogled ;-).

Eens zien of dit publieksgedrag ook van invloed is op het daadwerkelijke stemgedrag van de gemiddelde eurovisie kijker... Helaas hebben de Toppers - op dit schrijven - pas 14 punten en staan ze op de 25ste plek...


B'Day Countdown