Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

maandag, april 27, 2009

E achter B

Nee... ik ben niet van plan om mijn naam achterstevoren te gaan spellen. Alhoewel Yrreb ook wel leuk klinkt ;-)

Vandaag ben ik voor mijn proefles E achter B op pad gegaan. In een grote Mercedes automaat met een grote aanhanger erachter mocht ik met de rij-instructeur gaan testen of ik in een Dagcursus met rijbewijs E achter B zou kunnen mogen gaan halen.

Waarom zou ik mijn E achter B willen halen, zeg je nu? Nou, simpel. Het lijkt me wel stoer als ik achter het stuur van een grote auto zit, met daarachter een caravan en dat ik deze dan zelf overal naar toe zou kunnen rijden. Daarom.

En... het was STOER!
Een beetje met een grote aanhanger door de binnenstad rijden en dan nog achteruit rijden en achteruit een bochtje maken ook! Okay, dat allerlaatste ging nog niet helemaal soepeltjes, en ik vergat nog wel eens dat de aanhanger iets te dicht langs de bocht ging met zijn wieltjes, maar toch...

Eind mei mag ik toch mooi proberen mijn examen te halen via de Dagcursus!

Woehoe!


dinsdag, april 21, 2009

zaterdag, april 18, 2009

Klapzoen... ?

Gisteren heb ik een klapzoen gehad. Zo eentje waarvan je steil achterover slaat. Waarvan je totaal staat te shaken op je benen. Zo een waarvan... nou ja echt helemaal ondersteboven bent...

Ik kreeg hem gisteren terwijl ik met de nieuwe Hyundai op de afrit stond achter een paar andere auto's voor een rood verkeerslicht.

Ik hoorde Pink op de radio - de Top40 stond aan - en ik wilde de radio wat harder zetten. En daarna kreeg ik die klapzoen... omdat er een personenauto totaal verliefd bovenop de achterkant en de trekhaak van de Hyundai sprong. Echt vol er bovenop!
Ben ik even blij dat ik altijd ruimte voor me hou!
Nou daar stond ik dan na met mijn telefoon te hebben gejongleerd in de auto, buiten in de berm een schadeformulier in te vullen.

En ja er zit een deuk in mijn achterklep... En gelukkig zijn we met de schrik vrij gekomen.


B'Day Countdown