Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

maandag, maart 31, 2008

Keevie & Ik

On the road

Jaja. Keevie & Ik hebben afgelopen week weer heel wat kilometertjes mogen maken voor zowel business als pleasure...

Zo hadden we afgelopen donderdag de uitreiking van de Kernphactor - een instore ontwerpactie met een klant van Lijfblad - in Amsterdam. We hadden een etentje én workshop buikdansen in Shibli (www.shibli.nl), een bedoeinen restaurant. De sfeer was super! Het buikdansen heel erg gaaf en het eten heerlijk. Hoewel veel van de buikdansbewegingen herkenbaar waren van het BodyJam-men, had ik de dag erop best spierpijn in de heupen!





Vrijdagmiddag raceten Keev en ik naar Zandvoort, naar het circuit om precies te zijn. Daar waaide het erg hard, maar Keevie stond zijn mannetje terwijl ik naar een persbijeenkomst ging van een nieuwe geur van Coty. Daar zal ik nu nog niet zo veel over zeggen... maar wel wat de grote verrassing van de middag was: rijden óp het circuit van Zandvoort ín een Lamborghini Gallardo... Okay, het is geen Race Keevie, maar met dik 165 km/u in een treintje over het circuit heen racen is ook supergaaf!





En om de week af te maken, zijn Keev en ik samen naar het Dolfinarium gegaan. Op zaterdag. Tja, eigenlijk was ik het wel zat om weg te gaan, maar aangezien ik mezelf weer aardig aan het voorbij racen ben, dacht ik... ik ga even naar mijn plekkie om tot rust te komen. En dat heb ik gedaan. Al rondhangend bij de dolfijnen, bruinvisjes en een heel lief zeehondje dat probeerde te slapen, maar door de andere zeehondjes werd geplaagd... Toch deed hij lekker zijn oogjes toe en genoot van het voorjaarszonnetje... Net als ik.





maandag, maart 24, 2008

Vrolijke Paashaas

Sing-a-long

I'm dreaming of a white - Easter
With every Easteregg I paint - ohoo ohoo
Let the snowflakes fall down
While we search for eggs now
And see... a white bunny in the snow...

And may all our Easters be white...




Verrassing! Ik stapte vanmorgen nietsvermoedend de deur uit met Bassie en de wereld is wit... Alle gekheid op een stokje, zou je haast denken. Nou ja... het leverde wel even mooie plaatjes op. Gelukkig, want nu is alles weer een beetje aan het wegsmelten.

Happy Easter!




vrijdag, maart 21, 2008

A very Splashy experience

EK Zwemmen in Eindhoven

Ik heb zulk leuk werk. Want zo af en toe word je voor iets heel bijzonders uitgenodigd. Zoals ook gisteren. Sponsor Sanex had kaarten voor het EK Zwemmen. En natuurlijk zeiden mijn collegaatje Mel en ik 'ja, graag'.

En het was echt fantastisch om mee te maken. Hoofdrolspeler Pieter van den Hoogenband was helaas ziek - zoals iedereen die het sportnieuws volgt, wellicht wel weet - maar daarom hebben we nog wel heel gave dingen gezien. Zoals Marleen Veldhuis en Inge Dekker die respectievelijk goud en brons wonnen.

En dan een zwemcentrum vol mensen dat het Wilhelmus meezingt! Het was bloedje heet in het bad, maar dat bezorgde me toch echt wel kippenvel!

Vanavond maar gauw weer kijken of degene die ik heb zien kwalificeren voor een finale, ook nog iets winnen of niet! Haha.




zondag, maart 16, 2008

Hoera hoera, Opa die is jarig!

Kunstwerk





Acrylverf op papier, met foto-collage en tekst
Door: Henkje & Tante Berry


En vooral dat laatste heeft mijn kleine vent aan iedereen vertelt!
Leuk heh.


donderdag, maart 13, 2008

Keevie & Ik

La' ma' waaien

Ja, het was gisteren echt een ouwerrewetse waaibomendag! De bomen lagen plat in Almere - waar ik werk - en de windmolens konden het gewoon niet aan. Op radio 538 werden continu waarschuwingen gedaan voor verkeer over bruggen en menig file kwam er ieder uur bij. Het was weer eens zover: het Nederlandsche verkeer lag danig plat door het Nederlandsche weer. Lekker hoor.

Niet alleen hoge bomen vangen veel wind, kleine groene Keevies ook. Dus op aanraden van de mensen van de radio en mijn papa heb ik om half 4 mijn computer afgesloten en ben ik naar huis gaan rijden. En dat kleine Keevies veel wind vangen, bleek ook nu weer. 's Morgens had ik er niet zo'n last van gehad. Althans, gisterochtend werd Keevie vooruit geduwd door de wind. Op de terugweg hadden we hem schuin voor en hoe hard de wind ook blies, we reden gewoon lekker - steeds langzamer - de brug over.

Af en toe kregen we een duw opzij, maar aangezien Keevie altijd al alle zuchtjes wind opvangt, konden we ook dit wel hebben. Maar... we hebben niet zo heel hard gereden door de wind. Ach, met deze weersomstandigheden is 80 op de snelweg hard genoeg, dan konden we tenminste niet wegwaaien...

Wiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!



maandag, maart 10, 2008

Alweer een jaar...

Voor oma



...dat vijf jaar best wel heel hard gaan eigenlijk...


donderdag, maart 06, 2008

Berry wil nog steeds een koekie...

Vervolg

Natuurlijk heeft mijn broer afgelopen week aan iedereen die het maar wilde horen (en degene die het niet wilde horen) verteld van mijn aanvaring met de papagaai. En natuurlijk kwam daar nog een heel leuke uitspraak bij die hij al veelvuldig heeft gebruikt... en dus, voor diegenen die het nog niet weten:

Kaartje voor de dierentuin: € 17,-
Handje zaad: € 0,50
M'n zus die gebeten wordt door een papagaai: onbetaalbaar!



Ja, zo lust ik er nog wel een paar... ach, eens kijken of we nog koekjes in huis hebben... ;-)


B'Day Countdown