Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

vrijdag, november 30, 2007

Ben je helemaal beglitterd!

Wel als je mij tegenkomt

Ik ben zo blij met de komende trends van deze winter! Het leuke aan mijn werk is dat ik dagelijks leuke persberichten binnenkrijg met daarin de nieuwe make-up trends en vaak zit er dan ook een proefverpakking bij. En ik ben blij. Heel blij. Want de glitters voeren de boventoon!

Subtiele, mooie poederdoosjes met daarin parelmoerglans en zilverwitte glittertjes geven een prachtig glanseffect deze winter! Metallic glans voor oogschaduw en eyeliners. Lipgloss, lippenbalsems en lipsticks met glitters. Nagellak, uiteraard ook met glitters... Ja, Berry mag niet klagen. Want mijn al zo uitgebreide make-up collectie is nu wederom aangevuld met nieuwe glitterende producten.

Nu hou ik altijd al van glitters, dus het maakt mij niet zoveel uit of het nu in de mode is of niet, ik draag het toch wel. Maar het is wel leuk als het een keer veelvuldig verkrijgbaar is!

En weet je wat zo leuk is? Ook de trends van de komende zomer laten overal subtiele glittertjes zien... Dus, ja, ik ben het komende jaar ook weer helemaal

Cool Flash Generators at BLINGCHEESE.COM


woensdag, november 28, 2007

Even Google-n

Wat je al niet leert over jezelf

Ik zat eventjes op hyves en zag daar een linkje staan met 'Google Berry'. Ik dacht, wat maakt mij het uit... maar nu heb ik toch wel blozende blosjes van verlegenheid. Want mijn naam komt best wel vaak bovendrijven. En ook vaak in combinatie met...

Juist. Dance SoulBlues. Omdat ik ook wilde weten wat ik daarover kon vinden op het Internet heb ik dat ook maar eens ingetoetst en wat blijkt... dat je het ook via andere kanalen kan kopen! Dat biedt weer perspectieven nietwaar?

En wat ik ook leuk vond, was dat het boekje wat ik ooit voor Wolters Noordhoff heb gemaakt over je eigen popgroep ook naar boven kwam via Google. Helaas kan ik niet veel credits nemen voor deze titel. Mijn tekst - waarvoor ik overigens netjes ben betaald - is vervolgens aardig door de mangel gehaald door iemand anders. Hierdoor sta ik als co-auteur, maar eigenlijk heb ik er niet veel mee te maken gehad. Heel jammer... Vooral omdat de man van Wolters mijn schrijfstijl en info eerst had bejubeld.

Afijn, dat terzijde. Maar het is wel even lekker voor je zelfvertrouwen om steeds je naam en je boek op de verscheidene pagina's te zien!


vrijdag, november 23, 2007

Keevie & Ik

Stróom!

Gisteren was het weer eens een ieniemini pechdagje voor Keevje en mij. Hij had een tijdje last van een doorschijnend rood accu slash dynamo lampje, maar ja, ik dacht eerder dat het kwam van het dashboardlicht. Maar toch... ik had eigenlijk beter moeten weten, want eergisteren bleef het lampje even branden bij het parkeren in Almere en gisteren ging hij pas uit, nadat de accu leeg was.

Gelukkig heb ik van deur tot deur service - ik zag zelfs dat ik Europa service heb! - van de ANWB Wegenwacht en door die jongens ben ik supervriendelijk geholpen. Zelf dacht ik dat Keev alweer een nieuwe dynamo moest, maar dat was gelukkig niet zo. Het bleek ook de accu niet te zijn. Na lang zoeken en de achterbank rechtop te hebben gezet tegen de voorstoelen kwam hij er achter dat het mijn stroomverdeler is...

Oftewel: de dynamo wekt wel genoeg stroom op, maar het komt niet voldoende bij de accu.

Na dat te hebben geconstateerd heeft de Wegenwacht mijn accu een dik kwartier opgeladen en kon ik om 1 uur (ik had de middag vrij genomen voor broerliefs verjaardag) met vol zonlicht naar huis rijden. Eerst even bij de garage geweest en daarna Keev lekker warm weggezet. Gelukkig is het goed te verhelpen, maar het is even wachten op een nieuwe stroomverdeler!


donderdag, november 22, 2007

maandag, november 19, 2007

Schattig

Bassie op het werk


Vrijdag 16 november 2007


vrijdag, november 16, 2007

Out of the office

Van hot naar her

Zo... hehe... ik heb net het wereldrecord domino steentjes zien mislukken, omdat er iets te veel challengens in zaten die gewoon gedoemd waren te mislukken... Maar goed. Ik had best wel een enerverende week. Daarbij wil mijn computer nog geen tien minuten aaneengesloten op het Internet blijven plakken, waardoor ik in de tussentijd niets heb kunnen bloggen...

En voor een schrijfster is dat een beetje vervelend.

Maar goed, waar was ik ook weer? O ja, mijn enerverende week. Na de fantastische verjaardag van ons kleine Henkje mocht hij maandag voor het allereerst naar de peuterspeelzaal. Maar 's middags had hij weer een beetje verhoging en wilde hij alleen voor de tv hangen. En dat gaf niets, want aangezien ik nogal hard had lopen schrobben in de badkamer, was ik best wel blij dat ik ook even op de bank mocht hangen. Daarna heb ik nog anderhalf uur staan strijken - dat krijg je ervan als je het laat oplopen... en natuurlijk nog boodschappen gedaan.

De maandag was dus snel voorbij en de dinsdag ook wel. Dinsdag zat ik op kantoor en had ik gezellig genoeg te doen om de dag voorbij te laten vliegen. Vooral omdat de allerlaatste dingetjes voor mijn laatste nummer van dit jaar nog even geregeld moesten worden. En om vijf uur ben ik snel weer in de auto gesprongen om op tijd thuis te zijn, want om kwart voor zeven moest ik weer met de bus mee voor twee en een half uur saxofoonles. Wat wel heel erg leuk was weer.

En woensdag ging ik met een collega naar een klant in Castricum. Om een lang verhaal van die dag kort te maken, we vertrokken om half 10 uit Almere en kwamen om 4 uur weer binnen. Het was een zeer interessante en leuke dag. Maar we hebben vooral gelachen, omdat we onderweg moesten tanken. En bij de Q8 op de A9 was een stroomstoring! Tanken was dus onmogelijk, maar gelukkig zat er verderop nog een Shell, dus we konden weer verder.

Afgelopen donderdag was ook weer een OH dag. Gisteren zat ik in Den Haag bij mijn baas met het hele team om te praten over de nieuwe restyling van Lijfblad voor 2008 - ja ik moest even wennen, maar het ziet er wel supergaaf uit! Eerst gingen we Lijfblad 2007 afsluiten door te klinken met wel heel lekkere champagne. Ja, ik was blij dat ik met de trein was die dag. Zo kon ik mooi even rondwandelen in mijn studiestad! Dat was erg leuk, en met het heerlijke najaarszonnetje zeker geen straf.

En vandaag mocht ik weer gewoon naar kantoor. Lekker rustig hoor, alleen met Bassie, hooguit twee telefoontjes, weinig e-mail en heel lekker van alles kunnen doen. Lekker wat artikelen geschreven, van alles op een rijtje gezet... zalig. Maar aangezien papa niet thuis was - gisteren ook niet, toen heb ik pannenkoeken gebakken - kon ik lekker bij Henk, Wilma en Henkje eten. Gezellig!

En nu... nu zit ik dan eindelijk te webloggen... ;-) Morgen weer eens Horrorclixen en dan... dan zit deze week er alweer bijna op!

Maar het allerbelangrijkste mogen we natuurlijk niet vergeten heh, morgen komt hij eindelijk weer in Nederland aan! Joehoe!


zondag, november 11, 2007

Taart!

Henkje is 2

Vandaag werd mijn kleine neefje 2 jaar oud.
En dat hij hartstikke veel cadeau's heeft gekregen, mag voor zich spreken.

En hier is er nog eentje!

Henkje van harte gefeliciteerd.







woensdag, november 07, 2007

Keevie & Ik

Rammelende ratels!

Yeah!
Vandaag kon ik Keevie weer eens ophalen bij de garage. Afgelopen maandag ging hij voor een grote beurt. Dinsdag moesten de kleppen nog worden afgesteld en werd er een benzinelekje geconstateerd die vandaag is verholpen. Nu rammelen mijn pedalen (voorals de koppeling) nog als ratels, maar ook dat zal binnenkort niet meer zijn... dus jongens & meisjes het is:





Yeah!
Dus als je ons voorbij ziet scheuren over de snelweg... luister dan goed naar de beat waarop we rijden.


dinsdag, november 06, 2007

Gekroond

Nieuwe kies

En vandaag ben ik dan echt gekroond... helaas niet tot prinses of beautyqueen ofzo, maar mijn kies is weer helemaal heel.

Het is een prachtige porseleinen kroon die niet onnatuurlijk aanvoelt... al hoewel... hij is natuurlijk wel een gladder dan de rest!


zaterdag, november 03, 2007

Keevie & Ik

Door de blaadjes

En ja hoor.
Afgelopen woensdagavond kon ik Keevie weer ophalen bij de garage - de grote beurt krijgt hij nog, aankomende maandag - en 's avonds gingen we meteen naar de sportschool. Zonder rammelen en met goede remmen!
Muziekje hard en over de weg cruisen.

En donderdag en vrijdag natuurlijk lekker met Keev door de herfstige omgeving naar mijn werk gereden... alwaar zijn groene bolletje weer aardig opviel tussen het rood, oranje en geel van de bomen en bladeren en het saaie grijs van de stoep en de leasebakken op het parkeerterrein...



Heerlijk hoor!

B'Day Countdown