Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

woensdag, oktober 31, 2007

maandag, oktober 29, 2007

Keevie & Ik

Almost on the road again!

O! Vandaag kreeg ik supernieuws!
Het telefoontje kwam tegen een uurtje of zeven vanavond en was van de garage waar Keevje naar toe was voor zijn bodemreparaties. En raad eens wat?


Cool Flash Generators at BLINGCHEESE.COM

Ik heb meteen een klein rondedansje gemaakt!
Nu krijgt Keevie nog een grote beurt en dan... gaan we samen weer touren!

Joehoe!


zondag, oktober 28, 2007

Kroontje

deel 1

Nee... helaas ben ik niet tot prinses of koningin gekroond. Afgelopen vrijdag heb ik wel een uur in de tandartsstoel gelegen voor een kroon op mijn kies.

Vorige week donderdag 18 oktober hadden papa en ik controle bij de tandarts en daarbij werd gezegd dat ik met spoed een kroon moest op één van mijn kiezen, omdat deze wel eens af zou kunnen breken. Mocht dat gebeuren, dan kon ik naar de kaakchirurg, omdat deze kies al uit meer vulling dan eigen tand bestaat. Om maar meteen spijkers met koppen te slaan... afgelopen vrijdag lag ik op de tandartsstoel.

Een uur later was ik nog steeds flink verdoofd, had ik mijn eigen tandbeen mogen aanschouwen, had ik meerdere malen in lepels met klei gehapt voor afdrukken van mijn gebit én had ik een noodkroon op mijn kies.

6 november krijg ik dan deel 2 van deze 'operatie': een porseleinen kroon...

Tja, je moet er even wat voor over hebben. Een weekend lang pijn in je kaken bijvoorbeeld. ;-)


maandag, oktober 22, 2007

Keevie & Ik

Beginnen bij die bodem

Eindelijk is het vandaag dan zover.
Vanmorgen vroeg samen met Bas Keevie naar de garage gebracht, waar ze gaan beginnen met het maken van zijn bodem...

Tja, nog geen nieuw kleurtje aan de bovenkant... maar dat komt nog wel.


maandag, oktober 15, 2007

Dag Dolfijntjes

Tot gauw!

Gisteren ben ik op een zeer zomerse herfst dag naar het Dolfinarium geweest om de dolfijntjes voor dit seizoen gedag te zeggen. Over twee weken - na de herfstvakantie - gaat het park weer dicht voor de winterstop... dus ik moest nog even mijn dosis tuimelaardolfijn opdoen.

En daar was het gisteren echt dé perfecte dag voor: heerlijk warm, prachtig veel zon en heel veel dieren om naar te kijken. Een minpuntje: voor een rondje "hangen aan het hek bij de Lagune" was geen rust, ruimte of tijd... het was echt megadruk! Leuk natuurlijk voor het park, maar voor je rust... ;-)

Er moesten zelfs shows ingelast worden om iedere bezoeker de Koepel te kunnen laten bezoeken. Ik moest vrij achter aan sluiten in de rij en zat uiteindelijk in de nok van de Koepel - ook erg leuk trouwens - waar ik naar een spectaculaire show heb zitten kijken.

Na veel omzwervingen langs de zeehonden, twee keer in het Odiezee café vol regenboogweerschijn maar te veel zon om onder water foto's te maken, roggen & haaien, bruinvisjes in Fort Heerewich en weer de Lagune heb ik weer eens naar de buitenpresentatie gekeken. Dat blijft prachtig...

Mijn hoofd was weer leeg na deze prachtige dag... Rust en orde. Heerlijk!
Helaas moet ik voor mijn dosis dolfijnenmeditatie het nu alleen met mijn foto's doen ;-).




woensdag, oktober 10, 2007

Wonder of you

Driving through memory lane

Vandaag was ik eigenlijk te schor en had ik nog steeds te veel keelpijn om met de radio - of met de cassettespeler in de Chev - mee te zingen. Maar aangezien ik een bandje had meegenomen met de titel Elvis Rulez! kon ik het eigenlijk niet laten.

En ineens drupte er een traan over mijn gezicht bij het intro van The Wonder of You... En nog eentje... en nog eentje... En daarna bij Elvis' live versie van Unchained Melody nog een keertje. Vervolgens moest ik lachen en huilen tegelijk bij Little Darlin' en zo ben ik naar mijn werk gereden. Al meezingend en snikkend.

Mama en ik zongen deze nummers altijd graag samen in de auto. Dus met gevaar voor eigen stem heb ik twee keer zo hard meegezongen. En weet je wat... dat gaf toch wel een heel fijn gevoel...




zondag, oktober 07, 2007

Practice what you Preach

Stress, Koorts & Keelontsteking

Voor mijn blad heb ik net een artikel afgerond over hoe belangrijk het wel niet is om goed te slapen. Want weinig slaap, leidt tot een verminderde weerstand, leidt tot vatbaarder voor verkoudheid- en griepvirussen... en juist... griep en verkoudheid.
Dus als een remedie: ontspan, schrap wat afspraken in de agenda en probeer zo min mogelijk gestresst te zijn.

Ik heb mezelf de afgelopen weken nogal voorbij gelopen. Weinig slaap, erg veel werk te doen door deadlines en een drukke agenda (met leuke dingen, maar dan nog). En wat gebeurt er dan? Juist... keelontsteking en koorts...

Tja, dat je het opschrijft, wil niet altijd zeggen dat je ook daadwerkelijk je eigen adviezen opvolgt... ;-)


B'Day Countdown