Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

vrijdag, april 30, 2004

Keevie & Ik

Kleur bekennen

Keevie is helaas nog niet terug van de beautysalon, want de juiste teint is nog bereikt. Keevie krijgt namelijk nieuwe kappen vóór en die moeten nog gespoten worden. De garageman zei dat het misschien lastig zou worden om de juiste kleur te mengen, omdat Keevies metallic groen geen reguliere kleur is, met een regulier kleurnummer, terug te vinden op de kleurenkaarten. Dat is een klein tikkie lastig dus...

Maar met het kapje van de benzinedop moest het gaan lukken bij de spuiter. Althans... dat dachten we: de spuiter had de kleur wel benaderd, maar niet goed genoeg. Dus vertelde de garageman door de telefoon aan mij: 'Ik durf dit er niet zo op te zetten, dan gaat er namelijk iemand heel hard gillen!' Ik dus!

Nu is het benzinekapje van Keevie op reis naar een grote verffabriek waar ze de kleur gaan analyseren met de computer. Zegt de garageman: 'Als ze mij nu ook die kleurnummers geven, weten we direct welke kleur ze moeten maken wanneer de achterkappen gedaan moeten worden!'
Volgens mij kan hij ook nog gedachten lezen.

Dus Keevie logeert nog een paar daagjes bij de beautysalon... toch zal ik blij zijn als ik hem weer terug heb, want toeren met Keevie is leuk om te doen. En ik ben zooooo benieuwd naar zijn nieuwe kappen...


Idols - finale

The Day Before

Morgen is het zover. Zullen we eindelijk zien wie Idol 2004 wordt...

Dus Boris, doe je best jochie!

donderdag, april 29, 2004

woensdag, april 28, 2004

Mengen maar

Groen

Dat niet iedere kleur groen hetzelfde is, dat weet ik ook wel. Je hebt gifgroen, bladgroen, grasgroen, Keevies groen... En die laatste is erg lastig na te maken...

Home Sweet Home

Blues Brothers

Ein-de-lijk! Gisteravond bij saxofoonles de bladmuziek van de twee Blues Brothers nummers gekregen! We gingen er direct eentje spelen (Sweet Home Chicago) en dat ging meteen van een leien dakje... Het swingde direct de pan uit. En weet je wat wel handig is? Ik ken de tekst uit mijn hoofd, dus kon ik het af een toe een stukje meezingen.

Jammer genoeg kun je niet zingen en blazen tegelijk... Maar dit is wel de tekst:


Sweet Home Chicago

Come on, baby don't you wanna go
Come on, baby don't you wanna go
Back to that same old place
Sweet home Chicago

Come on, baby don't you wanna go
Hidehey, baby don't you wanna go
Back to that same old place
Oh sweet home Chicago

Well, one and one is two
Six and two is eight
Come on baby don't ya make me late
Hidehey, baby don't you wanna go
Back to that same old place
Sweet home Chicago

Come on, baby don't you wanna go
Come on, baby don't you wanna go
Back to that same old place
Sweet home Chicago

Six and three is nine
Nine and nine is eighteen
Look there brother baby and see what I've seen
Hidehey, baby don't you wanna go
Back to that same old place
Sweet home Chicago

Oh come on, baby don't you wanna go
Come on, baby don't you wanna go
Back to that same old place
Sweet home Chicago

maandag, april 26, 2004

Boris om je nek

Sjaaltjes

Voor de wel Idolsfan die niet naar een liveshow is geweest, is het best bijzonder om aan een supportsjaaltje te komen. Dacht ik.
Totdat de lieve mensen van Rexona en Kruidvat een leuke actie begonnen en ik nu dus wél in het bezit ben van zo'n sjaaltje. Best een leuk ding hoor en nog van goede kwaliteit ook.



In de Utrechtse binnenstad wemelde het trouwens ook van de rode Boris-sjaaltjes en hier en daar ook een roze van Maud. Ze hadden een persconferentie gegeven in de Stadsschouwburg, dus het zal wel lekker druk zijn geweest op het Lucas Bolwerk.
Geweest? Neuh, ik niet. Mij te druk. Ik zie het vanavond wel, op de stadsomroep...

zondag, april 25, 2004

Idols - finale

En toen waren er nog... 2

Idols is eigenlijk gewoon de tien kleine Indiaantjes. Je weet wel, van de kinderboekjes. Iedereen heeft wel eens een variant daarvan in handen gehad. De één had echter tien kleine Negertjes. Maar ook de tien kleine Varkentjes kon in de boekenkast liggen.

Maar je hebt dus eigenlijk ook tien kleine Idols. En Boris en Maud zijn daar de laatste twee van. Ik ben benieuwd wie de laatste der Mohikanen wordt... Mijn voorkeur kent iedereen wel, maar toch. Het belooft een spectaculaire finale te gaan worden.

donderdag, april 22, 2004

Didactische ondersteuning

Herhaling

In de educatie wetenschappen word je geleerd dat herhaling heel goed is als didactische ondersteuning. Zo onthoud je namelijk beter wat je moet leren. Er zijn verschillende soorten herhalingen: beeld, geluid, tekst...

Beeld is in drukwerk vaak het leukste, omdat de inhoud van de tekst dan in een foto, stripje, cartoon, tekening of wat dan ook weer terug kan komen. Wanneer je iets visueel kunt maken, blijft het vaak beter hangen. Geluid is perfect voor lespakketten: teksten verwerkt in hoorspelen of, in combinatie met beeld, in lesondersteunende filmpjes. Herhalingen in tekst moeten dan wel aantrekkelijk gemaakt worden, visueel aantrekkelijk wel te verstaan. Daarom staan deze vaak in afwijkende kleuren, kleurrijke kaders of anders opgemaakt (vet, cursief, onderstreept).

Niet alleen om dingen te leren is het goed om te herhalen, maar ook wanneer iemand een mededeling doet die tot een ieder moet doordringen is herhaling wenselijk. Zelfs als je het niet wilt horen...

De trein richting Utrecht Centraal heeft tien minuten vertraging... Herhaling... De trein richting Utrecht Centraal heeft tien minuten vertraging...

En dan maar hopen dat je het hebt kunnen verstaan...

Mededelingen, leerstof... er zijn nog meer andere herhalingen te bedenken dan deze, die misschien niet zozeer nuttig te noemen zijn, maar soms wel uitermate handig. Zo is het bekijken van de herhaling van een doelpunt fijn, omdat je dan rustig kan kijken (en genieten) hoe mooi de bal wordt ingeschoten, of hoe erg de keeper stond te blunderen (ligt maar net aan wie er aan de bal is). Ook de herhaling van televisieprogramma's vind ik niet altijd storend. Heb je het gemist, kun je alsnog kijken. Maar een herhaling van een favoriete aflevering kan er ook voor zorgen dat je jezelf al helemaal kunt verkneukelen over wat er gaat gebeuren...

Herhaling is dus goed.

Behalve wanneer het in den treure herhaald wordt. Het moet geen 'Jaaaaaaa dat weet ik nu wel hoor' reactie uitlokken.

Herhaling...
In de educatie wetenschappen word je geleerd dat herhaling heel goed is als didactische ondersteuning. Zo onthoud je namelijk beter wat je moet leren. Er zijn verschillende soorten herhalingen: beeld, geluid, tekst...

...

woensdag, april 21, 2004

Wachten...

Geen bericht...

Ze zeggen 'geen bericht, is goed bericht', maar soms laat het bericht zich wel erg lang op zich wachten.
Ik ben dan toch geneigd het liedje van de HI-sms reclame te volgen 'geen bericht, slecht bericht', want zolang je niets weet, dan kan dat toch niet goed zijn?

dinsdag, april 20, 2004

Taalverrijking

Pfôméns

Waar Idols al niet goed voor is. Niet alleen zijn we op jacht naar nieuw Nederlands zangtalent, maar ook voor nieuwe Nederlandse woorden. Althans, dat schrijft Jerry Goossens (dezelfde als van de column uit het UN?) in De Gelderlander van 13 april:

Dankzij Idols is de Nederlandse taal verrijkt met een nieuw woord: pfôméns. Of dat de correcte spelling is, zal pas blijken als het in de Dikke van Dale wordt opgenomen. Maar voor de juiste uitspraak kan men bij Edwin Jansen terecht. Jansen, voormalig aannemer te Den Haag, ontdekker van Anouk en geestelijk vader van de uitdrukking pfôméns, spreekt zijn taalvondst uit alsof er een pluisje op z'n bovenlip zit, dat bij het loskomen steeds achter z'n huig schiet. In ieder geval betekent het iets als 'uitvoering'.

Zou het dan toch hetzelfde zijn als performance?

maandag, april 19, 2004

Pascal naar Rotjeknor

Transfer

Het is dan toch zover. Pascal Bosschaart vertrekt aan het einde van dit seizoen naar Feyenoord. Voor hem een droom die werkelijkheid wordt, en dat gun ik hem dan ook van harte. Neemt niet weg dat ik mijn favo FC Utreg speler ga missen op het middenveld van de Galgenwaard.

Pascal in duel met ex-FC Utrechter Dirk Kuijt, tijdens de wedstrijd in de Galgenwaard afgelopen zondag
Pascal zal volgend seizoen in het rood-wit van Feyenoord spelen

Hij tekende vandaag een contract voor drie jaar bij de Rotterdamse club. Op de website van FC Utrecht stond exact het volgende te lezen:

Pascal Bosschaart tekende maandag een driejarig contract bij Feyenoord. De 24-jarige speler tekende voor drie seizoenen.
Bosschaart sprak van een 'ultieme droom' die met zijn overgang naar Feyenoord werkelijkheid is geworden. De middenvelder werd maandag in Rotterdam aan de media gepresenteerd.
FC Utrecht ontvangt een vergoedingssom, omdat Bosschaart nog tot de zomer van 2005 een contract bij de club had. De clubs maken de transfersom niet bekend.
Beide clubs hebben elkaar een week geleden in de uiteindelijke vergoedingssom gevonden, maar Utrecht en Feyenoord wilden wachten met het bekend maken van de overgang van de middenvelder vanwege de ontmoeting gisteren tussen de Utrechtse en Rotterdamse eredivisie clubs.
Pascal Bosschaart is geboren in Rotterdam en is daar nog steeds woonachtig. Hij doorliep bij Feyenoord de jeugdopleiding en kwam in 1997 naar FC Utrecht. Hij debuteerde op zeventienjarige leeftijd in de hoofdmacht in een uitwedstrijd bij De Graafschap en speelde sindsdien 187 wedstrijden voor de club. Bosschaart won vorig jaar met FC Utrecht de Amstel Cup. Hij mist de finale van dit seizoen door een schorsing.
Zoals bekend hebben de onderhandelingen geruime tijd in beslag genomen. Maar FC Utrecht hecht eraan te verklaren, dat ze Bosschaart de overgang naar Feyenoord in deze fase van zijn carrière van harte gunt en ze wenst hem veel succes bij zijn nieuwe club.


Helaas hebben ze mij niets gevraagd... maar Pascal, ik gun je dit met heel mijn hart... als je maar wel een beetje aardig blijft wanneer je met Feyenoord uit komt spelen in de Galgenwaard. En als je ons supporters, de ambiance, de stad en het stadion dan ook maar een beetje mist, dan is het goed.

Enne: goed je best doen jochie, in Rotjeknor, dan kom je misschien ook eindelijk eens in Oranje!

Liefs, van een enthousiaste supporter uit Vak R. Ik zal je best gaan missen.


Een paar leuke links:
Profiel Pascal Bosschaart
Leuke Heren: deel 5

P.S. Uit het Utrechtse oog, betekent niet uit het Utrechtse hart... ik zal Pascal natuurlijk blijven volgen en daarvan dingetjes op Keevie & Ik en andere verhalen zetten, want hij is en blijft leuk en goed en dus zwaar de moeite waard om over te blijven schrijven!

Blockje

...

Help! Ik weet niet meer wat ik wilde schrijven...

Gelukkig heb ik maar twee keer per jaar een writers block, maar toch.

Bella Verona

New kid in town

Altijd al meer willen weten over Verona, Italië? Ik wel, gelukkig heb ik een neef met een liefde voor deze stad. Hij heeft er namelijk een tijdje gewoond voor zijn studie en houdt gewoonweg van Italië.

Logisch toch dat hij deze, en meer dingen, met anderen wil delen. In Verona is hij geen new kid in town meer, maar in weblogland wel. Op Bella Verona kun je allerlei interessante dingen over Verona en Italië te weten komen... en ook alle andere dingen die hij meemaakt. Ik surf in ieder geval regelmatig bij hem langs. Jij ook?

vrijdag, april 16, 2004

Eindelijk hip

Retro

De sixties en seventies van de vorige eeuw zijn weer helemaal in. En dat vind ik een goede ontwikkeling. Niet alleen qua muziekkeuze, maar zeker ook voor de mode en de kleuren.

Zo zijn de felle kleuren weer terug! Knaloranje, aquablauw, citroengeel, felroze en limegroen. En dat dan ook nog eens lekker met elkaar gecombineerd, of met de wat meer 'foutere' tinten als donkerbruin (vooral met oranje) en grijs. Eindelijk kan ik zonder opmerkingen met mijn felgekleurde blauwe T-shirtjes over straat! Niet dat ik mij daar iets van aantrek... maar ze zijn wel ineens weer helemaal ín. Een zwarte broek met een truitje in zo'n knalkleur is natuurlijk hartstikke hip, vooral als dat truitje dan uit verschillende van die knalkleuren bestaat. Ik kan nu eindeloos combineren... heerlijk.

Ook hartstikke Retro zijn de 'oude' sportmerken die weer 'in' zijn. Puma bijvoorbeeld, maar ook een merk als Le Coq Sportif. Een Frans sportmerk waarvan mijn vader nog voetbalshirtjes heeft uit de seventies in een grasgroene kleur. Gisteravond heb ik gympen gekocht in crème met steenrode accenten van Le Coq. Gewoon omdat ik ze leuk vind, niet eens omdat het nu weer mode is. Papa zei al: 'Le Coq, dat is echt retro, maar wanneer je mijn voetbalshirtje er bij aantrekt helemaal!' Die shirtjes zijn ouder dan dat ik ben (ik ben namelijk 25) en zijn niet kapot te krijgen! Kwaliteitje, niet waar.

De muziek (lekkere jaren zestig en zeventig klassiekers uit de stromingen Soul, Blues en Rock & Roll, maar ook Disco mag er wezen), de kleuren, de kleding, de make-up (lekkere kleurige oogschaduw, afgezet met zwarte lijntjes en mascara)... ik hou hier wel van. En ook als het weer 'uit' is, wat het ongetwijfeld weer een keer zal zijn, hou ik het er wel in. Want je bent nu eenmaal wie je bent. En soms ben je dan ineens ontzettend Trendy!

donderdag, april 15, 2004

O-oh...

SoulBlues update

...pssst...
...het wordt nu helemaal spannend...
...er is een uitgever die mijn manuscript nu door een tweede redacteur laat lezen...

Keevie & Ik

...maar dan zonder Keevie

Vreemd hoor om stukjes op je website te schrijven, wanneer de website Keevie & Ik heet, maar nu voornamelijk uit het gedeelte 'en andere verhalen' bestaat...

Maar wat is er gebeurd dan?

Niets ernstigs, dat kan ik je verzekeren. Het duo Keevie & Ik is alleen even met vakantie... althans, Ik ben er wel, mijn wederhelft heeft even een beetje rust.

Keevie is namelijk bij de garage, waar er lekker aan hem gesleuteld wordt. Opknapbeurtje voor de motor... stoeltje vastlassen... nieuwe kappen voor...

Jaja, meneertje wordt maar verwend. Maar ik heb niets te klagen, want zodra hij klaar is (helaas niet deze week) gaan Keevie & Ik weer de blits maken natuurlijk. En al dit onderhoud is noodzakelijk wil ik samen met hem blijven touren.

Ook heb ik niets te klagen over het vervangende vervoer: ik mag namelijk de auto van papa lenen. En dat is een hele grote, dieprode, met een mooi grilletje versierde, Chevrolet. Dat is heel wat anders dan een VW Kevertje!

Al zal ik wel blij zijn als Keevie weer terug is...

dinsdag, april 13, 2004

Kef Kef Kef

Wekkertje

Ik heb een klein wekkertje, dat standaard tussen half zes en zes uur afloopt. Het is klein, bruin met zwart, harig en loopt op vier pootjes... juist... kleine Benji. Blind als hij is, klokkijken kan hij als de beste. En zijn horlogetje een uurtje vooruit zetten is er niet bij.
Om beurten (wie hem maar hoort) gaat er dan iemand naar beneden om de kleine te laten plassen in de tuin (doe je dat niet, heb je gegarandeerd een natte sok!), hem een wieltje (hondenkoekje) te geven en vervolgens af te wachten wat het kleine meneertje gaat doen: slapen, brokjes eten, drinken, nog meer plassen? Het geeft niets hoor, want het is een lief hondje, tikkie eigenwijs, maar ach, daar is het een terriër voor. Omdat hij zo blind is, is hij soms een beetje in paniek, omdat hij denkt dat hij helemaal alleen is. Eigenlijk staat hij je gewoon te roepen. Zo van: 'Vrouwtje! Waar ben je!' Nou, gewoon hier en dan blijf ik maar bij hem zitten, want anders ga ik in bed liggen luisteren of hij mij niet nog nodig heeft. En daarom was ik zondag en vanmorgen tussen half en kwart voor zes al beneden.

Wist je trouwens dat om die tijd het Internet wel lekker snel is?

maandag, april 12, 2004

Lang?

Weekend

Afgelopen vrijdag zat iedereen op mijn werk te genieten van het lange weekend dat ze voor de boeg hadden.

'Drie dagen!' werd er verheugd geroepen.
'Jahaa... drie dagen,' was dan mijn sobere antwoord.

Ik heb er namelijk niets aan, aan die drie dagen. Mijn weekend bestaat altijd uit drie dagen: zaterdag, zondag én de maandag. Tja, dat heb je als je maar vier daagjes in de week werkt. Het enige verschil met dit weekend is dat deze maandag iedereen die anders werkt bij mij thuis, dus in huis was.
Dus dat is dan een beetje anders, waardoor mijn weekend eigenlijk korter lijkt, want na deze extra zondag moet ik morgen gewoon weer aan het werk.

In ieder geval is dit toch wel weer een aardig weekend geweest.
Zaterdagavond was het een hele leuke, vrolijke Idolsavond, met het thema Party, wat heel goed uit de verf kwam. Met leuke liedjes, dansers en een grappig filmpje. En aangezien ik goed voorspeld had wie er uit ging (Irma, helaas) hoef ik wederom geen koekjes te kopen (hoehoe). Ik verheug mij nu al op het thema van aanstaande zaterdag, Big Band, ben benieuwd wat ze gaan zingen!

Zondag was dan weer een beetje vreemd. Zo zijn alle zondagen een beetje vreemd. Dat zullen ze voorlopig ook wel blijven. Heb trouwens heerlijk geslapen bij de wielerklassieker Parijs-Roubaix. Ik vind het prachtig om die mannen onder het stof over die stroken met kinderhoofdjes te zien trillen, maar mijn oogjes wilden niet openblijven en dus heb ik heerlijk geslapen. Maar ik heb nog wel de finale van de wedstrijd gezien. Da's in ieder geval iets.

En vandaag, maandag, is het dan een extra zondag. Wederom een beetje vreemd, maar mijn neef en zijn vader kwamen op visite en dat maakte de boel meteen gezellig. Lekker gekletst, laten zien hoe je een blogspot aanmaakt (dusse: binnenkort ben je ook online hè, Super Hulky?) en trots de gedownloade liedjes laten horen. Daarna heb ik nog lekker een paar nummers op mijn saxofoon gespeeld, een nieuw wallpapertje gephotoshopt op mijn laptop en een beetje zitten internetten en mailen. Zo was die rare extra zondag toch nog een beetje snel voorbij. Met leuke activiteiten.

Morgenochtend weer naar mijn werk. Het wordt een spannend dagje: Keevie krijgt namelijk nieuwe kappen voor... gespoten en alles... dus ik heb wel last van kriebels in mijn buik. Ben benieuwd hoe mooi hij gaat worden.

zondag, april 11, 2004

Keevie & Ik

Nieuwe mijlpaal

Keevie & Ik hebben een nieuwe mijlpaal behaald.
Gisteren mochten we namelijk de

5000ste

bezoeker verwelkomen!

Iemand die surft via @Home vanuit Venlo... wie o wie zou dat geweest zijn.
Meer gegevens heb ik helaas niet, maar wil degene zich ff bij mij melden... Keevie & Ik zouden dat wel leuk vinden. Dusse: surfer via @Home uit Venlo, stuur me aub een mailtje.

En de rest van de bezoekers is natuurlijk ook meer dan welkom om berichtjes achter te laten in het gastenboek of in het forum wat te schrijven. Ik ben namelijk zeer nieuwsgierig wat jullie van Keevie & Ik vinden. Of kom je juist voor de 'en andere verhalen'? Ik hoop wat van jullie te horen.

Liefs,
Ik

vrijdag, april 09, 2004

Spookjes

Zinnetjes

Er spoken zinnetjes door mijn hoofd
Regeltjes van liedjes
Stukjes melodietjes
Vrolijke, maar ook met verdrietjes

Er spoken zinnetjes door mijn hoofd
Je kan ze haken
Tot een groot laken
Zolang ze maar mijn hart raken

Er spoken zinnetjes door mijn hoofd
Bekende en onbekende stemmen
Soms zijn ze niet te remmen
Maar wel een beetje te temmen

Er spoken zinnetjes door mijn hoofd
Ik vind ze mooi en zacht
Vooral als die ene lacht
Die heeft mij compleet in de macht

Er spoken zinnetjes door mijn hoofd
Laat ze maar lekker spoken
In mysterieus gekleurde roken
Zolang ze niet gaan stoken

Er spoken zinnetjes door mijn hoofd
Regeltjes van liedjes
Stukje melodietjes
En weg gaan mijn verdrietjes

So darling, darling stand, by me, ooo stand, by me, o won't you stand now, stand by me, stand by me...

donderdag, april 08, 2004

Rolverdeling

4 sure...

Okay, daydream: als mijn boek in aanmerking komt voor een tv-serie of film, dan wil ik Boris voor de rol van Joep... Deze foto kwam ik net tegen, en nu weet ik het helemaal zeker, hier is hij het precies.



Dus Boris: bij deze ben je vast gevraagd.

Ongewenst

Spam

Waarom bestaat tegenwoordig 80% van al mijn binnengekomen e-mailtjes uit ongewenste berichten? Ziet mijn mailadres er soms uit dat ik geïnteresseerd ben in al die onzin? Blijkbaar wel. Want het zal wel doorverkocht zijn aan allerlei vage bedrijven, die vage (en soms wel heel smerige) mails versturen. En daar ben ik niet van gediend... maar bij wie moet je daarvoor klagen?

Nou, ik ga mijn mailbox maar weer eens uitmesten...

dinsdag, april 06, 2004

Gestegen!

Monsterscore

Okay, het is pas dinsdag, maar toch moet ik nog heel even terugkomen op de monsterscore van FC Utrecht tegen ADO Den Haag afgelopen zondag: 5 - 3.
Goed, het was geen beste wedstrijd, want het was af en toe achter die bal aan hollen als haantjes zonder kop, maar toch... de 5-3 telt. Nu zijn 'we' zesde op de ranglijst. Wat nou middenmoot...

Forza!

maandag, april 05, 2004

Geheugensteuntje

Thank you for reminding me... by telling me you always will be here

zondag, april 04, 2004

Koekjes...

The Story Continues...

Eric is eruit (*snik*)
Boris is door (*yeah*)
En ik mag weer koekjes kopen (*zucht*)

zaterdag, april 03, 2004

Gevonden ende...

Gespot

Hoewel niet iedere bezoeker in mijn gastenboek schrijft of een discussietje start in mijn forum... Het is de laatste tijd wel beredruk bij Keevie & Ik. Zo zat ik op mijn nedstat webteller te kijken en via de zoekmachines zijn wij best wel een beetje hot, al zeg ik het zelf.

Meest gebruikte zoekwoorden:
Pascal Bosschaart
Boris Titulaer
Boris
Sofuja
verhalen

Wat helemaal cool is, is dat ik op mijn nedstat webteller kan zien HOE jij op Keevie & Ik's weblog terecht zijn gekomen. En tatatadaaa... naast de google's, weblog startpagina's en messageboards ben ik tegenwoordig ook te vinden via...

*drumroffel*

http://idols-kandidaten.verzamelgids.nl onder het kopje Boris Titulaer.

Ik vind het cool dat we gespot zijn. Betekent natuurlijk wel dat ik nog meer over deze zanger moet gaan schrijven... ;-) En natuurlijk ook over mijn favo voetballer, want dat is waar jij Keevie & Ik ook op vindt.

Blijf ons vinden!

Hoe heb jij ons gevonden? Vertel het op het forum.

vrijdag, april 02, 2004

Keevie & Ik

Favo hangplek

'Hee, waar is Keevie?' hoor ik al weer twee dagen.
'Op zijn favoriete hangplek,' antwoord ik dan. Dat is geen volledig antwoord, maar wel het goede. Mijn Keevie is namelijk kind aan huis bij de garage waar hij wordt onderhouden. Waarschijnlijk vindt hij het er zo leuk, dat hij stiekem kwaaltjes fingeerd om maar weer op de brug te mogen staan.

Nee, zo sneaky is mijn Keevie niet. Want door Nederland crossen met mij, dat vindt hij het aller-, aller-, allerleukste om te doen. En bij de garage zorgen ze er alleen maar voor dat wij dat samen nog heel lang kunnen blijven doen.
Gelukkig.

donderdag, april 01, 2004

Standaard

Afgewezen...

Helaas past het door u aangeboden manuscript niet in ons fonds. Hartelijk dank voor het door u in ons gestelde vertrouwen. Met vriendelijke groet, ...

Hoe standaard wil je de standaard afwijsbrief hebben? Meer kon er vandaag niet af toen mijn manuscript terugkwam van één van de uitgeefkandidaten. En, ook al klinkt het arrogant, het is hun verlies.

Ik weet namelijk dat SoulBlues (oops... ik heb de titel onthuld en nog wel in kleur...) een goed verhaal is. En dat is het belangrijkste. Die uitgever komt dan heus wel.

En misschien dan ook nog wel die tvfilm of serie *knipoog*

B'Day Countdown